TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 61.258,27 Ft (tonna)
Napraforgómag: 143.418,12 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.214,59 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 49.109,96 Ft (tonna)
Repcemag: 155.080,64 Ft (tonna)
Full-fat szója: 203.957,95 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 394,26
USD: 369,47
CHF: 405,17
GBP: 457,03
Hirdetés
Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona – 6 m összecsukható kivitel önálló használatra

Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona – 6 m összecsukható kivitel önálló használatra

Gépesítés - 2022.11.20

Az AMAZONE az új KE 02 Rotamix forgóborona termékprogramot egy 6 m-es, összecsukható változattal bővíti. A KE 6002-2-400 Rotamix max. 400 LE traktorosztályokhoz van jóváhagyva, különösen nagy ütőereje és a rendkívül jó rögtörés révén tűnik ki.

Nagy területteljesítmények

A KE 6002-2-400 révén az AMAZONE egy olyan új gépet kínál, melyet elsősorban nagy területteljesítményekhez fejlesztettek ki. A 6 m-es munkaszélességnek köszönhetően a forgóborona rendkívül hatékony. Továbbá a 3 m-es szállítási szélességre történő gyors összecsukás biztosítja a gyors és biztonságos vonulást. A gépet szóló használatra tervezték, és nem kapcsolható össze vetőegységgel.

Rotamix rendszer – rövid, kompakt és 6 méteren négy szerszámtartóval több

A Rotamix rendszerrel szerelt KE 6002-2-400 forgóborona a munkaszélesség minden méterén négy szerszámtartóval van felszerelve, melyeken eloszlik a bemenő erő. A húzásra álló fogak nehéz talajon is rendkívül jó rögszerkezetet alakítanak ki. Az új forgóboronák ezért nagyon alkalmasak magágykészítésre, különösen szántás után.

A nagy számú késtartó a homlokkerekek kisebb átmérőjét teszi lehetővé. Ezáltal a stabil homlokkerék-kádat nagyon kompaktra és könnyűre lehetett kialakítani. A rövid kialakítás biztosítja, hogy a traktorra gyakorolt emelőhatás csökkent, ezért a traktornak kisebb emelőerőre van szüksége, mint más forgóboronák esetében.

A jól bevált Quick+ Safe rendszer révén a 290 mm hosszú fogak integrált kőbiztosítással rendelkeznek, és egyszerűen, szerszám nélkül cserélhetők.

Magasabb teljesítményosztályok a DirectDrive hajtóművel

A Long-Life-Drive rendszer a DirectDrive hajtóművel együtt hosszú élettartamot és maximálisan nyugodt működést biztosít. A kazettás tömítőgyűrűvel és labirinttömítéssel ellátott kétszeres tömítés véd a por, nedvesség és szennyeződés ellen.

Az új forgóborona-terméktípusok szíve a DirectDrive hajtómű, mely a nagyobb erőhatást közvetlenül viszi át a szerszámtartók homlokkerekeire. Az új KE 6002-2-400 Rotamix gépnél nincs elágaztatás, ezáltal biztosított a rendkívül jó, kis kopással járó erőátvitel. A hajtómű mindig mindkét oldalsó szárnyon megtalálható. A forgóborona 1000 ford./perc-es kardántengely fordulatszám mellett használható. Cserélhető fogaskerék-készletek révén a szerszámtartó fordulatszáma hozzáigazítható a különböző talajviszonyokhoz.

Beállítás és szerszámok

A pontos és biztonságos munkamélység-beállításhoz a KE 6002-2-400 sokfuratos állítóművet használ. Ez nagyon széles beállítási tartományt tesz lehetővé, ahol a munkamélység mechanikusan, egy csap segítségével nagyon finoman állítható. A beállítások úgy vannak kialakítva, hogy egyszerűek és érthetőek legyenek az ügyfél számára.

A simítógerenda mélységet a talajegyengetéshez a henger pontosan tartva vezeti, és az integrált túlterhelés elleni védelem révén lehetővé teszi a felfelé való kitérést. A pontos beállításhoz univerzális kezelőszerszám áll rendelkezésre, amely számos gépbeállításhoz használható, például az oldallemezek magasságának vagy a nyomjelzők beállításához.

A jobb áramlás és a talaj egyengetése érdekében a simítógerenda 100 mm-rel lerövidítésre került. Ez javítja az átömlést az oldalsó vezetőlemez és a simítógerenda között.

Sokoldalú hengerprogram

A különböző talajadottságokhoz és az eltérő üzemi körülményekhez számos hengertípus érhető el különböző átmérőkben a célirányos visszatömörítéshez. A teljes felületű rögtöréshez és visszatömörítéshez az AMAZONE a tüskés hengert kínálja. A gumigyűrűs henger a könnyű és közepes talajokon sávos visszatömörítést végez. Opcionálisan mátrixprofillal is elérhető a még jobb önhajtás érdekében lazább talajokhoz. A hengerprogramot a trapézgyűrűs henger egészíti ki, szintén a sávos visszatömörítéshez.

Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona – 6 m összecsukható kivitel önálló használatra

KE 6002-2-400 Rotamix rendszerrel szántás utáni elmunkálásban

KE 6002-2-400 Rotamix működés közben Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona – 6 m összecsukható kivitel önálló használatra

A KE 02-2 Rotamix szerszámtartói a húzásra álló fogakkal rendkívül jó rögszerkezetet biztosítanak

 

Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona – 6 m összecsukható kivitel önálló használatra

  1. Kompakt, stabil kivitelű homlokkerékház, kis átmérőjű, alacsony felépítésű, erős, 45 mm-es tengelyátmérőjű, 6 mm-es falvastagságú homlokkerekek, valamint kettős házfenék
  2. Egy darabból kovácsolt fogtartók
  3. Quick+Safe rendszer: Gyorsan cserélhető lazítófogak és beépített kőbiztosítás
  4. 290 mm hosszú, húzásra álló KE fogak

Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona – 6 m összecsukható kivitel önálló használatra

Tökéletes magágykészítés a KE 6002-2-400 Rotamix géppel történő művelés után

Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona – 6 m összecsukható kivitel önálló használatra

Az új KE 6002-400 a Rotamix rendszerrel 24 szerszámtartóval rendelkezik, és rendkívül kompakt, rövid kialakításával tűnik ki

 

Új AMAZONE KE 6002-2 Rotamix forgóborona – 6 m összecsukható kivitel önálló használatra

A hengerek széles választéka biztosítja a nagyon jó visszatömörítést minden talajon

Az ábrák, a tartalom és a műszaki adatok csak tájékoztató jellegűek, és felszereltségtől függően eltérhetnek. Az országonkénti közúti közlekedési előírások (KRESZ) érvényes rendelkezéseit be kell tartani, emiatt előfordulhat, hogy külön engedélyeztetés szükséges. Ellenőrizni kell a traktorok megengedett tengelyterhelését és össztömegét. A felsorolt kombinációs lehetőségek nem minden gyártmányú traktor esetében valósíthatók meg.

Címkék: amazone, rotamix, forgóborona
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Aminosavas készítménnyel bővült a UPL termékpalettája

A UPL különös figyelmet fordít a biostimulátorok fejlesztésére. Ilyen készítményeket azért érdemes az általános ...