TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.533,52 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 60.309,76 Ft (tonna)
Napraforgómag: 125.139,53 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.843,07 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.570,69 Ft (tonna)
Repcemag: 160.516,26 Ft (tonna)
Full-fat szója: 202.220,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 593 Ft
Benzin ára: 573 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 382,59
USD: 355,01
CHF: 405,63
GBP: 445,79
Hirdetés
5 év gyártói garancia minden Kubota motoros gépre!

5 év gyártói garancia minden Kubota motoros gépre!

Gépesítés - 2021.06.16

Számos véleménnyel találkozhatunk, amely szerint 2021 olyan év lehet, amikor még a tavalyinál is rosszabbul alakulnak a dolgok. A japán Kubotánál ezt egészen máshogy gondolják.

A gyártók között eddig is egyedülálló volt az 5 év gyári garancia, amit most már a termékpalettáján található összes motoros gépre érvényesít a Kubota márka. A Kubota nem véletlenül vállal ilyen hosszú gyártói garanciát, hiszen termékei a megbízhatóságukról ismertek.

Egészen 2021-ig termékei közül kizárólag az M szériás mezőgazdasági traktorokra volt érvényes az igényelhető 5 év teljes körű gyári garancia, ám ez mostantól megváltozik: minden motoros gépre kérhető az 5 év gyári garancia. Ez a mezőgazdasági traktorokon kívül a kisebb, kompakt szériákat, illetve az ipari és lakossági fűnyíró traktorokat is érinti. 

1kubota

Az 5 év teljes körű gyártói garancia egyedülálló a garancia időtartama és a garanciaprogramban részt vevő alkatrészek tekintetében is. A Kubota olyan kopó alkatrészeket is befogad a garanciaprogramba, mint a féktárcsa vagy a kuplungtárcsa, ami más gyártókra nem jellemző. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a márka bízik saját termékeinek magas minőségében. A gyártási eljárás során nagyon kevés beszállítóval dolgozik, és velük szemben is olyan magas elvárásokat támaszt, hogy tartani tudja a termékeitől elvárt minőséget. Így elmondható, hogy a Kubota által gyártott termékek legalább 95%-a saját gyártás, illetve speciális „KFS” gyártási eljárással és minőség-ellenőrzéssel készül. Továbbá a gyártási kapacitás hatalmas, 2018-ban 230 000 darab traktor került le 
a gyártósorról. A Kubota így teszi lehetővé, hogy ezeket a magas minőségű termékeket viszonylag jó áron, gazdaságosan tudja biztosítani. 

A Kubota Care Programmal a gyártó vásárlói 5 évre megszabadulhatnak a traktor javítási költségeitől. Ilyen feltételekkel erőgépet vásárolni hosszú távú, kiváló befektetési lehetőség.

Ez az egyedülálló garanciaprogram biztosítja, hogy a kiterjesztett gyári garancia időtartama alatt a lehető legjobb szervizellátást kapják az ügyfelek a Kubota termékeire specializálódott szerviztechnikusoknak köszönhetően, beleértve azt is, hogy természetesen csak és kizárólag minőségi Kubota alkatrészeket szerelnek be.

3kubota

További előny, hogy más gyártókkal ellentétben ezt a garanciát a gyártó biztosítja, így nincs szükség harmadik biztosítói félre. Ez több szempontból is előnyös: egyrészt sokkal gyorsabban történik az ügyintézés, mint azokban az esetekben, amikor egy harmadik fél közreműködésére is szükség van, másrészt pedig 
a garanciális javítások összege teljes mértékben a gyártóra hárul, tehát a tulajdonosnak nincs önrészfizetési kötelezettsége sem.

Az 5 év gyártói garancia lehetősége új termék megvásárlásakor lép életbe.

További információ: http://www.kubota-traktorok.hu/

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

Címkék: Kubota, garancia
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Hírek, információk a szántóföldről - Állítások és tények a mezei ...

November végére érve elfogytak a növényvédelmi teendők a szántóföldeken, egyedül a mezei pocok gradációjával ...