TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 68.094,20 Ft (tonna)
Napraforgómag: 155.194,32 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 66.682,42 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.633,74 Ft (tonna)
Repcemag: 167.114,95 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.655,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 392,92
USD: 360,91
CHF: 402,89
GBP: 467,23
Hirdetés
Labdarúgás szerelmesei figyelem!

Labdarúgás szerelmesei figyelem!

Gépesítés - 2024.02.20

Most UEFA VIP jegyet nyerhet új STEYR traktora mellé

Egy újabb érv a STEYR traktorok mellett: most érdemes vásárolni

Ahogy a tavasz lassan beköszönt és a mezőgazdasági munkák újra kezdetüket veszik, egyre többen gondolkodnak a megfelelő traktor beszerzésében. Az idei tavaszi szezon különleges lehet mindazok számára, akik a STEYR traktorokban látják a megbízhatóság és a minőség zálogát, most ugyanis egy különleges ajánlat is csábítóvá teheti a vásárlást.

Nyerjen VIP jegyet az UEFA Magyarország-Svájc mérkőzésre!

A Magtár Kft-nél STEYR traktor vásárlóink számára különleges lehetőséget kínálunk: azok, akik 2024. március 31. napjáig bármilyen STEYR típusú traktort vásárolnak, részt vehetnek nyereményjátékunkon, melyen VIP jegyet nyerhetnek Kölnbe az UEFA 2024. június 15-i Magyarország-Svájc mérkőzésre. A nyereménycsomag tartalmazza a repülő jegyeket is Budapest és Németország között oda-vissza. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy ne csak gazdaságát fejlessze, hanem egy felejthetetlen sportélmény részese is legyen!

STEYR traktorok: a megbízhatóság és teljesítmény jegyében

A STEYR márkanév régóta szinonimája a prémium minőségnek és az innovációnak a mezőgazdasági gépek terén. A különböző típusok mindegyike magas színvonalú teljesítményt kínál legyen szó akár könnyű mezőgazdasági munkáról vagy nehezebb, nagy igénybevételt jelentő szántóföldi feladatokról.

STEYR Kompakt:

A STEYR KOMPAKT sorozat ötvözi a prémium minőséget és a gazdaságos megoldásokat, hűen követve a legendás STEYR 80, 84, 86 és Plus sorozatok hagyományait. A Kompakt sorozat fő jellemzője az egyszerű kezelhetőség, a könnyű manőverezhetőség és a sokoldalú felhasználhatóság. A nagyobb traktorok technológiáját felhasználva a STEYR Kompakt sorozat magabiztos teljesítményt nyújt könnyű szántóföldi munkákhoz, valamint az állattartó telepek és legelők munkálataihoz. A kiemelkedő üzemanyag-hatékonyság és a teljesítmény-tömeg arányának optimalizálása miatt ezek a traktorok alapvető eszközévé váltak minden gazdaságnak.

Labdarúgás szerelmesei figyelem!

STEYR Multi:

A STEYR MULTI bizonyította, hogy egy traktor mennyire sokoldalú lehet. Elég erős a nehéz munkavégzéshez, a megterhelő homlokrakodós- vagy a nagy teljesítményű kaszálási munkákhoz, ugyanakkor alacsony súlyponttal és kiváló manőverezőképességgel rendelkezik minden terepen. Mindezt segíti kompakt mérete, az alacsony tető és a nagy hasmagasság, illetve az akár 55°-os kormányzási szög a szűk kanyarokban. A STEYR MULTI traktorsorozat - mely hosszú éveken át megbízhatóan szolgálta a gazdák igényeit - hamarosan átadja helyét az új generációnak, így idén van az utolsó alkalom arra, hogy Ön is részese legyen a MULTI sikerszériának és egy igazi MULTIfunkcionális társra leljen a gazdaságában.

Labdarúgás szerelmesei figyelem!

STEYR Expert CVT:

A STEYR EXPERT CVT tökéletes választás azoknak, akiknek szükségük van a nagy traktorok által kínált műszaki tartalomra, de kompakt méretű gépet preferálnak. A STEYR Expert CVT számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely lehetővé teszi kompakt méretéhez képest a meglepően magas teljesítményt. A CVT hajtástechnológia mellett az akár 140 LE maximális teljesítményt nyújtó 4,5 literes FPT motor és a biztonságos üzemeltetést lehetővé tevő, 110 liter/perc térfogatáramú CCLS hidraulika rendszer csak néhány példa ezek közül. A tágas fülke és a Multicontroller kartámaszba integrált, fejlett vezérlőelemek pedig valódi élménnyé teszik a munkavégzést.

Labdarúgás szerelmesei figyelem!

STEYR Profi Classic és Profi CVT:

A STEYR PROFI Classic egyszerű, de sokat bizonyított megoldásaival, mechanikus vezérlőegységeivel, korszerű és takarékos 4,5 literes (4-henger), illetve 6,7 literes (6-henger) erőforrásaival és tekintélyt parancsoló méreteivel rendkívül sok felhasználási területre alkalmas.

A STEYR védjegyének számító fokozatmentes CVT hajtóművel szerelt Profi széria pedig még magasabb szintre emeli a hatékonyságot. A kiváló fogyasztású 4 és 6 hengeres motorok mindig az optimális fordulatszámon dolgozva tudják ellátni erővel a traktor meghajtó rendszereit – például a nagy teljesítményű CCLS hidraulikát – miközben a menetsebesség a munkagépnek legmegfelelőbben alakítható. Mindez a fokozatmentes áttételnek, valamint a motor és a sebességváltó összhangját megteremtő S-Tronic vezérlőrendszernek köszönhető. A 135 és 158 LE teljesítményű modellek a valódi univerzális traktorok megtestesítői a középnehéz kategóriában.

Labdarúgás szerelmesei figyelem!

STEYR Impuls CVT és Absolut CVT:

A STEYR IMPLUS CVT széria kiválóan ötvözi a magas szintű technológiai megoldásokat, a gazdaságos üzemeltetést biztosító tulajdonságokat és a gépkezelő kényelmét szolgáló elemeket a megnövekedett teljesítmény igényű általános munkákhoz. Az Impuls CVTáltal nyújtott maximális teljesítmény 165 LE-től indul és a csúcsmodell esetében 225 LE PowerPlus teljesítménynél tetőzik. Ezzel tökéletesen alkalmas a nehezebb szántóföldi munkák mellett nagyobb tömegű vontatmányok gazdaságos szállítására is.

A STEYR ABSOLUT CVT gazdasága minden nagy igénybevételt jelentő kihívásának megfelelő igáslova. A négy mechanikus tartománnyal tervezett CVT hajtómű és az alacsony karbantartási igényű és takarékos FPT motor párosa alacsony üzemeltetési költségeket biztosít az igazán megterhelő munkák során is. A tágas és rendkívül kényelmes fülkében található korszerű vezérléstechnikai és széles körű beállítási lehetőségeknek köszönhetően mindez utánozhatatlan vezetési élménnyel párosul.

Labdarúgás szerelmesei figyelem!

STEYR Terrus CVT:

A TERRUS modellek között szerepel a valaha gyártott legnagyobb és legerősebb STEYR traktor, a STEYR új csúcsmodellje: a 6340 Terrus CVT is. A széria új szintre emeli a teljesítményt, hatékonyságot, a vezetői kényelmet és az elvégzett munkával kapcsolatos információgyűjtést. Az összes Terrus CVT modell elérhető Evolution vagy Excellence felszereltségi csomaggal, így számos kiegészítő elérhető az Infomat 1200 érintőképernyős monitortól kezdve, a Power Beyondon át a prémium hangszórókig. Emellett a standard ISOBUS Class 3 konfiguráció a legújabb traktor-munkagép kommunikációs protokollra, a TIM-re (Tractor Implement Management) bővíthető, mely lehetővé teszi az adatok gyors átvitelét a gépek között a termelékenység növelése érdekében. A Terrus CVT nem csak egy traktor, hanem egy erős és hatékony partner a mezőgazdasági munkák során, mely mindig a segítségére lesz gazdasága fejlesztésében.

Labdarúgás szerelmesei figyelem!

Különleges ajánlat a MAGTÁR Kft-től

Ha a STEYR traktorokat választja, a minőség, a teljesítmény és az innováció mellett dönt. A STEYR kizárólagos hazai forgalmazójától, a MAGTÁR Kft-től készleten lévő traktorok között válogathat kiemelkedő feltételek mellett, ráadásul most VIP élménnyel is gazdagodhat, ha részt vesz nyereményjátékunkban. Ne habozzon, tartozzon a győztesek közé: legyen részese a STEYR világának, és nyerjen mellé egy felejthetetlen sportélményt!

Részletekért keresse területi képviselőinket!

Bővebb információ: https://magtarkft.hu/uefa-nyeremenyjatek/

Címkék: steyr, traktor, magtár kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Szedd magad málna 2024 - Országos lista

A nyár egyik legnagyobb ajándéka a friss málna, amelynek édes és fanyar íze azonnal elvarázsolja az ízlelőbimbókat. A ...