TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 615 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,75
USD: 364,04
CHF: 411,3
GBP: 459,82
Hirdetés
Az Agrárgépshow után: A Hardi gépek elnyerték az érdeklődők tetszését

Az Agrárgépshow után: A Hardi gépek elnyerték az érdeklődők tetszését

Gépesítés - 2024.02.05

Az AGROmashEXPO és Agrárgépshow mindig is a mezőgazdaság legújabb technológiai fejlesztéseinek és gépesítési trendjeinek középpontjában állt. A 2024-es esemény különlegessége volt, hogy ismét nagy számban jelentek meg a Hardi permetezőgépek. Két standon 5 modellt csodálhattak meg az érdeklődők.

Hirdetés

A Hardi Ranger, 2500 literes tartálykapacitásával és 18-21 méteres munkaszélességével, optimális választásnak bizonyul a kis és közepes gazdaságok számára. A gép hatékony permetezést tesz lehetővé, és kiválóan alkalmazható a növényvédelemben. Érdekességként hozzáteszünk, hogy a Ranger már nem rendelhető, így az elérhetősége korlátozott, érdemes minél hamarabb kapcsolatba lépni a forgalmazókkal.

Az Agrárgépshow után: A Hardi gépek elnyerték az érdeklődők tetszését

A Hardi Navigator két modellje kiemelkedő jelenléttel rendelkezett a kiállításon, és nem véletlenül: ez a sorozat jelenleg a piacon található legkedveltebb vontatott permetezőgép. A Navigator család rugalmas kialakításával és sokoldalúságával minden igényt kielégít, az alapfelszereltségű, könnyen kezelhető gépektől kezdve egészen a precíziós gazdálkodás legújabb alkalmazásait használó, high-tech verziókig.

Az Agrárgépshow után: A Hardi gépek elnyerték az érdeklődők tetszését

Az AEON permetezőgép a kiállítás abszolút csúcspontja volt, hiszen 5200 literes tartályával és 30 méteres Delta Force szórókerettel képviselte a Hardi legnagyobb és legfejlettebb vontatott szántóföldi permetezőgépét. A gép mögött rengeteg innováció található, és a Hardi mérnökei az AEON-ba öntötték minden tudásukat. Ez a permetezőgép nem csak új dizájnt kínál, hanem magában hordozza a Hardi legfrissebb fejlesztéseinek csúcsát, ígérve a mezőgazdasági technológia következő lépését.

Az Agrárgépshow után: A Hardi gépek elnyerték az érdeklődők tetszését

Végül, de nem utolsó sorban, bemutatásra került egy különleges szőlészeti permetezőgép, melyet gondosan elhelyeztünk szőlőtőkék és kordonok között, teremtve egy gyönyörű környezetet a Hardi Zaturn Plus számára. A Hardi Zaturn Plus különlegessége az egyedülálló Optimus 35 szórófejekben rejlik, amelyekkel a kilépő permetlé és a légáram is egyenesen a tőkékre irányítható. Ez a technológia lehetővé teszi a gazdák számára, hogy sokkal pontosabban és kisebb dózissal végezhessék el a permetezést. A kiállított gép 2 soros kivitelű, de rendelhető akár egyszerre 3 sort permetező kivitelben is, adaptálva a különböző szőlőültetvények igényeit.

Szerencsére egy kiváló kiállítást zártunk, ahol számos érdeklődővel találkoztunk egy exkluzív környezetben. Köszönjük mindazoknak, akik megkerestek bennünket, és aktívan részt vettek a rendezvényünkön. Azoknak, akik esetleg még nem kérték árajánlatunkat a forgalmazóinktól, biztosítjuk, hogy nem késtek le semmiről. Bátran keressenek minket, és szívesen állunk rendelkezésükre a további információkért.

Bővebb információ:

https://hardi.com/hu

Forgalmazóink:

Agroázis Csoport

https://www.agroazis.hu/

Dorker Kft.

https://dorker.hu/

Címkék: hardi, ranger, navigator, permetezőgép, agromashexpo, agrárgépshow
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

12% feletti lejtőkön történő gazdálkodás technológiai ...

Magyarország 32%-a 200 méternél magasabban fekvő dombság. A dombvidékeken elhelyezkedő szántóföldek az eróziónak ...