TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 604 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 385,91
USD: 355,12
CHF: 390,24
GBP: 451,39
Hirdetés
Új kezekben a Bednar márka Magyarországon

Új kezekben a Bednar márka Magyarországon

Gépesítés - 2023.06.28

Az AXIÁL Kft. többségi tulajdonában lévő AgroVario Kft. vette át a cseh Bednar gépek importőri feladatait az AGRI CS Magyarország Kft.-től.

Az AGRI CS Magyarország Kft. június 27-én adott ki sajtóközleményt arról, hogy azonnali hatállyal megszünteti a Bednar új gép importőri tevékenységét. Az alkatrészellátást és szervizszolgálatást az ügyfeleik számára természetesen továbbra is változatlanul biztosítják.

Mielőtt bármilyen kérdés felmerült volna ezzel kapcsolatban, rögtön megkaptuk a választ is: a Bednar talajművelő és vetőgépgyártó vállalat ugyanis megállapodást kötött az AgroVario Kft.-vel, és ennek értelmében ők látják el az importőri feladatokat a jövőben a Bednar termékekkel kapcsolatban Magyarországon.

Az AgroVario Kft. a közelmúltban jött létre az AXIÁL Kft. 75%-os tulajdonában lévő vállalkozásként, elsősorban a teljes Fendt termékportfólió értékesítésére a magyar piacon a traktoroktól kezdve a kombájnokon keresztül a betakarítás különböző gépeiig. Emellett forgalmazói a HB Brantner pótkocsiknak, a Geringhoff és Biso vágóasztaloknak, a BAUER öntözéstechnikai eszközöknek, illetve mostantól a Bednar munkagépeknek is.

A Bednar termékek nem ismeretlenek a magyar gazdák előtt, kiváló innovatív megoldásaik már jelen vannak a magyar piacon mind a talajművelés széles spektrumában, mind a gabonavetőgépek terén – olvasható az AgroVario Kft. sajtóközleményében.

A cseh céget 1997-ben alapították, és az elmúlt 25 évben a mezőgazdasági technológia kiemelkedő nemzetközi gyártója lett. A kezdetektől fogva széles gépek fejlesztésére és gyártására összpontosítanak, kiemelkedő fejlődést értek el a magas hatékonyságot biztosító nagy munkaszélességű gépek fejlesztése és gyártása területén.

Címkék: bednar, cseh, munkagép, magyarország, forgalmazó, agri cs magyarország, agrovario
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Mezőgazdasági inputok forgalma – több műtrágya, kevesebb ...

Hetvenhárom százalékkal több műtrágya került a gazdákhoz 2024 I–III. hónapjaiban az egy évvel korábbi azonos ...