TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 67.768,08 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 61.464,14 Ft (tonna)
Napraforgómag: 126.616,67 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 53.939,78 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.883,02 Ft (tonna)
Repcemag: 162.255,39 Ft (tonna)
Full-fat szója: 200.238,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 604 Ft
Benzin ára: 577 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 380,17
USD: 348,84
CHF: 399,18
GBP: 441,91
Hirdetés
Új kezekben a Bednar márka Magyarországon

Új kezekben a Bednar márka Magyarországon

Gépesítés - 2023.06.28

Az AXIÁL Kft. többségi tulajdonában lévő AgroVario Kft. vette át a cseh Bednar gépek importőri feladatait az AGRI CS Magyarország Kft.-től.

Az AGRI CS Magyarország Kft. június 27-én adott ki sajtóközleményt arról, hogy azonnali hatállyal megszünteti a Bednar új gép importőri tevékenységét. Az alkatrészellátást és szervizszolgálatást az ügyfeleik számára természetesen továbbra is változatlanul biztosítják.

Mielőtt bármilyen kérdés felmerült volna ezzel kapcsolatban, rögtön megkaptuk a választ is: a Bednar talajművelő és vetőgépgyártó vállalat ugyanis megállapodást kötött az AgroVario Kft.-vel, és ennek értelmében ők látják el az importőri feladatokat a jövőben a Bednar termékekkel kapcsolatban Magyarországon.

Az AgroVario Kft. a közelmúltban jött létre az AXIÁL Kft. 75%-os tulajdonában lévő vállalkozásként, elsősorban a teljes Fendt termékportfólió értékesítésére a magyar piacon a traktoroktól kezdve a kombájnokon keresztül a betakarítás különböző gépeiig. Emellett forgalmazói a HB Brantner pótkocsiknak, a Geringhoff és Biso vágóasztaloknak, a BAUER öntözéstechnikai eszközöknek, illetve mostantól a Bednar munkagépeknek is.

A Bednar termékek nem ismeretlenek a magyar gazdák előtt, kiváló innovatív megoldásaik már jelen vannak a magyar piacon mind a talajművelés széles spektrumában, mind a gabonavetőgépek terén – olvasható az AgroVario Kft. sajtóközleményében.

A cseh céget 1997-ben alapították, és az elmúlt 25 évben a mezőgazdasági technológia kiemelkedő nemzetközi gyártója lett. A kezdetektől fogva széles gépek fejlesztésére és gyártására összpontosítanak, kiemelkedő fejlődést értek el a magas hatékonyságot biztosító nagy munkaszélességű gépek fejlesztése és gyártása területén.

Címkék: bednar, cseh, munkagép, magyarország, forgalmazó, agri cs magyarország, agrovario
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Az olcsó import áruk kiszorítják a boltok polcairól a magyar ...

Komoly importnyomás helyeződik a hazai élelmiszeripari feldolgozókra. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adatai ...