TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
Bemutatkozik az új eCerex 600 pneumatikus vetőgép

Bemutatkozik az új eCerex 600 pneumatikus vetőgép

Agritechnica 2023 - 2023.11.13

A Multiva ismét részt vesz a hosszú kihagyás után megrendezésre kerülő hannoveri Agritechnica kiállításon. Gépeinkkel a 12-es pavilon B58 standján találkozhatnak az érdeklődők, ahova egy teljesen új fejlesztésű munkagépet is elhoztunk.

Az eCerex 600 a Multiva új pneumatikus gépcsaládjának első, 6 méter munkaszélességű tagja. A gép fejlesztése során a nagy kapacitás, a rendkívüli alkalmazkodóképesség és az agronómiai hatékonyság álltak a középpontban. A Multiva eCerex 600 vetőgép technológiája lehetővé teszi a vetést szántott és lazított talajokon, csökkentett menetszámú, min-till rendszerekben illetve mulcsban, és megfelelő körülmények között közvetlenül a tarlón is (no-till).

A eCerex 600 két részre osztott, 6500 literes fő tartálya mellé akár két aprómag tartállyal is felszerelhető, így minden elképzelést meg tudunk valósítani. Vethetünk például eltérő kultúrákat váltott sorokra egy menetben, akár csoroszlyánként eltérő mélységbe. A két fő tartályrész kimenete is átváltható az egyik adagolóról a másikra. Az eCerex 600 olyan áramlásszabályozó rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a művelőnyom készítése során szabadon alkalmazkodjon a permetezőgépek munkaszélességéhez és nyomtávjához.

Bemutatkozik az új eCerex 600 pneumatikus vetőgép

A Multiva eCerex 600 a felhasználóbarát és fejlett SeedPilot Air Isobus vezérlőrendszert használja. A SeedPilot Air interfész intuitív és könnyen megtanulható illetve felügyelhető, letisztult vizuális felülettel. A vezérlőrendszer alapfelszereltségként támogatja az olyan precíziós gazdálkodási funkciókat, mint a térkép alapú változó adagolású kijuttatás mind a 4 tartályra, valamint a táblavég kezelés a 8 szekcióra osztott Section Control funkció segítségével.
Az SeedPilot Air szoftver könnyedén beállítható szekvenciavezérléssel irányítja a művelőelemek hidraulikus rendszereit. A felhasználó által beállított szabályokkal gyerekjáték lesz a táblavég-kezelés.

Az eCerex a magyar piacon várhatóan 2024 őszén lesz elérhető.

Az újdonság mellett elhozzuk a kiállításra legfontosabb tavaszi magágykészítő kombinátorunkat, az Optima EVO-t, és a nemrégiben frissült, elektromos adagolással rendelkező eForte no-till vetőgépet is.

Az Optima EVO-t a tágas, 7 gerendelyes vázszerkezet, a széles kerekek és az agresszív vibrációjú, mégis kiváló mélységtartású TerraFlex kapák teszik rendkívül megbízható magágykészítővé. Az erős, merev vázszerkezetnek és a precíz mélységállításnak köszönhetően az Optima EVO kombinátorokkal sekélyen is kivételesen pontos, egyenletes magágyat készíthetünk.

A Multiva Forte vetőgépekkel rendkívül rugalmasan alkalmazkodhatunk a változó körülményekhez, hiszen valódi no-till vetőgépről beszélünk, ami azonban gondosan előkészített aprómorzsás magágy estén sem jön zavarba.
Az eForte vetőgépek adagoló tengelyét elektromos motorok forgatják, a megbízható adagoló rendszerhez szükséges áramellátást az ISOBUS csatlakozás biztosítja. A Multiva elektromos vetőgépek precíziós funkciói igen sokrétűek. Alapfunkció a vetőmag, műtrágya, aprómag vagy starter műtrágya differenciált kijuttatása akár előre feltöltött térkép alapján. Ezen felül a szakaszvezérlés funkcióval automatikus táblavég-kezelést, félgép lezárást is kapunk.

További információ:

Witzl Tamás
marketing manager
witzl.tamas@multiva.hu
+36 30 638 1079

Címkék: Agritechnica, vetőgép, multiva
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

ANImashExpo a MATE szakmai partnerségében

Új kiállítással bővül a HUNGEXPO kínálata: 2024. december 5-7. között rendezik az ANImashEXPO-t, melynek célja, ...