A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

Kevesebből többet!– Magyar fejlesztésű LD-Agro kormányautomatika és robotpilóta rendszer

Agrárgazdaság - 2015.03.20

Szeretne kevesebb ráfordítással nagyobb haszonnal gazdálkodni? Kézzel fogható azonnali megtakarítást és többlethozamot elérni? Az LD-Agro robotpilóta rendszerekkel mindez elérhető. Ismerje meg, hogyan!

Kevesebből többet!– Magyar fejlesztésű LD-Agro kormányautomatika és robotpilóta rendszerAz emelkedő inputanyag-árak jelentős szerepet játszanak a termelés költségében. Ezt sokféleképpen lehet csökkenteni, már egy egyszerű GPS-es sorvezető is jelentős megtakarításokat eredményezhet. Sok esetben a munkavégzés minőségére nem fordítanak elég figyelmet, az így keletkező átfedések és kihagyások pedig területteljesítményben és a hozamban okoznak kiesést. Ez magával hozza aztán a több üzemanyag-felhasználást, több munkaórát, több üzemórát, ami magasabb szervizköltséget jelent stb. Hogyan lehet mégis a kevesebből többet kihozni?

Pontosabb munkavégzés LD-Agro mezőgazdasági gépvezérléssel és robotpilótával!
Emberi beavatkozás nélkül traktorok, kombájnok, permetezők akár ±2 cm-es pontossággal haladnak egyenes vagy görbe nyomvonalakon mezőgazdasági gépvezérlés segítségével. Robotpilóta használatával több szempontból is kézzelfogható megtakarítást érhet el. Mik is ezek pontosan?

LD-Agro kormányautomatika ±2 cm-es sorcsatlakozási és visszatérési pontossággal, minden munkaművelethez!

Mivel a robotpilóta használatával a csatlakozó sorok mindig párhuzamosak, jelentős inputanyag- és üzemanyag-megtakarítás érhető el, legyen szó vetésről, sorköz-kultivátorozásról vagy vegyszerezésről. A kormányautomatika minden olyan esetben használható, ahol szükség van a pontos sorcsatlakozásra, vagy amikor még nem rendelkeznek művelőutakkal. Mezőgazdasági gépvezérléssel precízebb a munkavégzés. Milyen előnye van még?

Az LD-Agro robotpilóta rendszerek tehermentesítik a gép kezelőjét!

A kormányautomatika leveszi a traktoros válláról a gép soron tartásának terhét, így figyelmét a tényleges munkafolyamatra tudja összpontosítani. A mezőgazdasági gépvezérlés csökkenti a fáradságérzetet, ezáltal növeli a hatékonyságot. Robotpilóta használatával egy hosszú műszak végén is tökéletes lehet a munkavégzés, hiszen a gép soron tartását a kormányautomatika végzi a gép kezelője helyett. Előfordult már Önnel, hogy kevés idő alatt sok szántóföldi munkát kellett elvégeznie?

Mezőgazdasági gépvezérlés segítségével függetlenítse magát a külső tényezőktől, amennyire csak lehet!

Automata kormányzással nem számít, milyen napszak van, hiszen a robotpilóta éjjel is megtalálja a csatlakozó sorokat. 
A mezőgazdasági gépvezérlés porban vagy ködben, a nap 24 órájában folyamatosan biztosítja a pontos és költséghatékony munkavégzést. Az LD-Agro mezőgazdasági gépvezérlések fent említett előnyei precízebb munkavégzést eredményeznek kevesebb input anyag felhasználásával, ezáltal növelik 
a hatékonyságot!

Maximalizálja gazdasága hatékonyságát Ön is az új, LD-Agro robotpilóta rendszerekkel! Csökkentse a termelés költségeit, növelje a hozamot automata kormányzás használatával! A megfelelő mezőgazdasági gépvezérlés és GPS-vevő kiválasztásához kérje szakértő kollégáink segítségét!

Kocsis Árpád

06-70-342-3887


Címkék: