TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,02
USD: 358,44
CHF: 407,46
GBP: 454,86
Hirdetés
Repceföldre repült Celldömölknél egy Renault, videón az ijesztő baleset

Repceföldre repült Celldömölknél egy Renault, videón az ijesztő baleset

Hírek - 2023.05.01

Nem lehetett túl boldog annak a repceföldnek a tulajdonosa, akinek a táblájára egy balesetező személyautó repült be. Persze, a legfontosabb az, hogy az elszenvedő sérülés nélkül megúszta az ijesztő bukfencet.

Hirdetés

Nagysimonyi térségében (Vas megyében) történt a napokban rémisztő baleset. Véletlenül videóra is vették, mégpedig az a személy, aki a karambol vétlen elszenvedőjének számító buszon ült.

A 834-es úton haladó buszt egy Renault türelmetlen vezetője kezdte el előzni, bár az előtte lévő sorban még két gépkocsi és egy furgon is haladt. A manőver nem is sikerült, mert egy szemből érkező jármű miatt a sofőr megijedt, jobbra rántotta a kormányt, és így ütközött a már majdnem megelőzött busszal.

A Szombathelyről Tatabányára tartó buszon ülő személy éppen a sárgálló repcetáblát videózta, amikor a képbe hirtelen beröpült a kék Renault, fejjel a földbe fúródva. Előtte látni lehetett, amint a telefon képe megbillen a busz bal oldalának ütköző személyautó miatt.Az ukrán rendszámú Renault vezetőjének alighanem óriási szerencséje volt, amiért használta a biztonsági övét, különben akár ki is eshetett volna a csúnyán megpördülő autóból. Az előzetes hírek szerint csak könnyű sérülést szenvedett, a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

A Credo autóbusz éppen csak megrázkódott a balesettől, de szerencsére nem tért le az útról, és a rajta utazóknak sem esett bajuk. Folytatni természetesen nem lehetett az utat a sérült járművel, ezért a Volán pótlóbuszt küldött a helyszínre.

A 112 Press videója szerint a mentés és a helyszíni szemle ideje alatt kisebb torlódás alakult ki a Celldömölk felé vezető oldalon. Sokan a városban megrendezett Tulipánfesztiválra tartottak. A Renault jobb oldala és eleje csúnyán összetört, bár az ütközés erejéhez, intenzitásához képest olcsón megúszta az esetet.Címkék: baleset, magyarország, vas megye, video, busz, renault, repce
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A gázolaj marad, a benzin ismét drágul

Semmi rendkívüli nem történt a nagyvilágban, ennek ellenére szerdán bruttó 4 forinttal drágul a benzin, a gázolaj ára ...