TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
Anna gazda házasodna, miután a legutóbbi kapcsolata sokkoló véget ért

Anna gazda házasodna, miután a legutóbbi kapcsolata sokkoló véget ért

Hírek - 2023.04.22

Mennyire tükrözik a valóságshow-k a mai magyar valóságot? Alighanem semennyire, de így is közel félmillióan kísérik figyelemmel a Házasodna a gazda! című társkereső műsort.

Az RTL magyar kereskedelmi csatorna egyik nagy sikerű műsora a Házasodna a gazda! címet viselő társkereső reality. Most tekintsünk el attól, hogy ez mennyire ábrázolja hitelesen a mai vidéki életet, a hangsúly ugyanis a párkeresés nehézségein, a különféle szituációkon, feladatokon alapuló drámákon van.

Az újabb évad április elején indult el Nádai Anikó műsorvezetésével. A start nem volt túl sikeres, hiszen Nagypénteken a bevezető adás meglepően gyengén nyitott és simán elvérzett a Zsákbamacskával szemben – olvasható a SorozatWiki oldalon. A teljes lakosság körében mért 461 ezres nézőközönség persze egyáltalán nem katasztrofális, de a kereskedelmi tévék az éles versenyben más mércével mérnek.A műsorban 2 nő és 6 férfi szerepel, ők keresnek párt egy olyan társ személyében, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. Az egyik legizgalmasabb szereplő Anna gazda, vagyis a 35 éves Pillár Anna, aki egy jelentős agrármúlttal rendelkező településen, Martonvásáron dolgozik őstermelőként, mezőgazdasági technikus végzettséggel.

A bemutatkozó videójában könnyekkel küszködve mesélte el, hogy egy esztendeje ért véget a 3 évig tartó legutóbbi kapcsolata, amely nehéz és fájdalmas volt. A párja ugyanis megcsalta, hazudott neki, és most részben azért jelentkezett ebbe a műsorba, hogy az elszenvedett sokkot kiheverje.

Annának nincs kifejezett zsánere, de azért a külsőségekre is figyel. Fontos, hogy a választottja ne legyen alacsonyabb nála, és a lexikális tudás is lényeges számára. Fontos, hogy a párja őszinte legyen vele, és nem baj, ha hibázik, csak ismerje el.

Képes bemutatkozásért KATT IDE!Címkék: házasodna a gazda, valóságshow, rtl, magyar, reality, anna, társkereső
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Miért szeretjük a Benevia® rovarölő szert? - Önök mondták

Mindig nehéz egy olyan termékről írni, ami már évek óta piacon van. Méghozzá sikerrel. Mi lehet az a tulajdonság, ...