TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
Snoop Dogg-nak nagyon bejött a borászkodás, és most Európába jön

Snoop Dogg-nak nagyon bejött a borászkodás, és most Európába jön

Hírek - 2023.03.22

Még ebben a hónapban Írországba utazik az amerikai rap-ikon, Snoop Dogg, hogy idei európai turnéján bemutassa legújabb borát, a Cali Rosé-t.

Persze, nehogy azt higgyük, hogy a füvezésen kívül most már a kifinomult borok iránt is rokonszenvet tanúsító rapper szőlőt metsz, hajtást válogat, kötöz, szüretel és bort készít. Nem, erről szó nincs (hála Istennek…), csupán a nevét adta egy ausztrál boros cég, a 19 Crimes boraihoz, így született meg elsőként a Snoop Cali Red, amely egy kaliforniai bor.

Snoop Dogg-nak nagyon bejött a borászkodás, és most Európába jön

Snoop szerint a bor kiváló, de hát mindenki a saját áruját dicséri. Fontos a minőség, de a modern boroknál már szokás izgalmas háttértörténetet adni, vagy kitalálni a nedűhöz. Erre a trendre játszik a vállalkozás a nevével, a 19 Crimes ugyanis a kontinens betelepítésére, a büntetőkolóniák időszakára utal. Az Angliából idehajózott elítélteket 19 fő bűntett (a lopástól a gyilkosságig) miatt ítélték el.

Ők voltak az elsők, akik vérrel és verítékkel megalapozták a mai Ausztrália arcát. Ehhez jön még Snoop Dogg arca, a rapper próbál beleilleszkedni ebbe a törvényen kívüli irányvonalba. A történelmi ízanyaggal kevert rapper-gengszter életérzés 12 dollárba, valamivel több, mint 4 ezer forintba kerül.

A Cali by Snoop most belép a rozé kategóriába is.

„Hihetetlenül nagy szeretetet kaptunk, amikor tavaly piacra dobtuk a Cali Redet – mondta Snoop Dogg. „Mindig is olyan bort akartam készíteni, ami kizárja a zajokat, és amelyet látványa és íze miatt olyan emberek is meg akarnak kóstolni, akik általában nem isznak bort. A rajongóim visszajelzései azt mutatják, hogy sikerült ezt palackba öntenünk.”

A legújabb bor, a Cali Rosé egy „ragyogó rozé érett, friss eperrel, amelyet finom virágos-rózsaszirmos aromák egészítenek ki”. 
Forrás: TradeMagazin

Címkék: snoop dogg, rozé, bor
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Talajlakó kártevők, talajfertőtlenítés – Drótférgek, ...

A talajlakó kártevők kapás kultúráink nagy károkozásra képes károsítói, amelyek ellen a védekezés nem maradhat el. ...