TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 604 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 385,91
USD: 355,12
CHF: 390,24
GBP: 451,39
Hirdetés
A magyar gazdák kedvence még sosem volt ennyire dögös: itt az új Toyota Hilux

A magyar gazdák kedvence még sosem volt ennyire dögös: itt az új Toyota Hilux

Hírek - 2023.03.10

Erős, jól pakolható, ugyanakkor reprezentatív járgány is a Toyota Hilux pickup, amelynek megjelent a szélesebb nyomtávú, sportos változata – a magyarok ezt is imádni fogják!

A magyar gazdák egyik kedvenc járműve a Toyota Hilux pickup, amelynek – szinte hihetetlen – 1968-ban jelent meg az első generációja. Erős és praktikus, jól pakolható, ugyanakkor reprezentatív is, nyugodtan bele lehet ülni akár öltönyben, ha éppen olyan rendezvényre hivatalos a tulajdonosa.

A hazai gazdák kapnak hideget-meleget a „felvágósságukért”, pedig a Hilux világszerte kedvelt a mezőgazdaságban dolgozók körében. Két éve nagy hír volt például, hogy Brazíliában a Toyota ottani leányvállalata már terményt is elfogadott a népszerű pickupért fizetségként.

Néhány hete pedig megérkezett a jármű legújabb kivitele, amely a GR SPORT Wide Tread nevet kapta, és a motorhang.hu oldal szerint még sosem volt ennyire vagány. Egyedi futóművel és fékekkel van felszerelve a minden eddiginél jobb vezetési élmény érdekében, a 2,8 literes motor azonban a régi, és ugyanazt a 204 lóerős teljesítményt és 500 Nm-es nyomatékot kínálja.

A magyar gazdák kedvence még sosem volt ennyire dögös: itt az új Toyota Hilux

Fotó: Toyota

A duplakabinos új Hilux 1 tonnás hasznos teherbírással és 3,5 tonnás vontatási kapacitással büszkélkedhet, vagyis tényleg félig-meddig erőgépnek tartható. A modellnévben szereplő „Wide Tread” kifejezés a szélesebb nyomtávra utal, amely elöl 140, hátul 155 milliméterrel lett nagyobb (a hasmagasságot 20 milliméterrel emelték).

A kocsi persze küllemre is mutatós, amit tovább emelnek a piros-fekete látványelemek, valamint a 17 colos könnyűfém felnik a vörös féknyergekkel. Az utastér természetesen prémium minőséget képvisel, ott is zömmel a fekete színt használták a tervezők, néhány kontrasztos piros elemmel. A sportosság érzetét növelik a kormány mögötti váltófülek, valamint az alumínium pedálok.Címkék: újdonság, autó, toyota, hilux, pickup, sportos, széles nyomtáv, magyar, gazda, kedvenc
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

15 szúnyogriasztó növény a csípésmentes nyári estékhez

A nyári esték szépségét gyakran árnyékolja be a szúnyogok zümmögése és csípése, amely nemcsak bosszantó, de az ...