A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis Green Max

Precea Performance Tour – Vélemények a gyakorlatból

Precea Performance Tour – Vélemények a gyakorlatból

Hírek - 2022.10.24

Az egész Európára kiterjedő Precea Performance Tour keretében az AMAZONE már több mint 30 gazdálkodót és bérvállalkozót kísért el az AMAZONE Precea szemenkénti vetőgéppel végzett munkájába. A program során a Precea gép összesen 13 országban tudta demonstrálni sokoldalúságát.

Precea Performance Tour – Vélemények a gyakorlatból


A Performance Tour keretében az AMAZONE betekintést nyújt a Precea mindennapi munkájába, különböző mezőgazdasági struktúrákban és termelési módokban. Első kézből hallhatók beszámolók arról, hogy milyen rugalmas, pontos és nagy teljesítményű munkát lehet végezni ezzel a szemenkénti vetőgéppel. A gazdálkodók és a bérvállalkozók tapasztalatait rövid videoklipek örökítették meg. Az AMAZONE ezeket és további információkat a következő weboldalon osztja meg: www.precea.net

amazonprecea2

Különböző kultúrák, különleges talajviszonyok és különleges éghajlati viszonyok - a Precea a meglátogatott gazdaságokban ezeket a kihívásokat is nagyszerűen kezelte. Számos terméktípus kínál rugalmas felszerelési változatokat a különböző gazdálkodási struktúrákhoz. A termékválaszték a 3 m munkaszélességű négysoros Preceától a 6 m munkaszélességű tizenkétsorosig terjed. A felhasználók különösen nagyra értékelik a szerszám nélküli, kevés időt igénylő átállítást különböző terményekre. A speciális vázkialakítások lehetővé teszik a vetőegységek szabad mozgatását, így a sortávolság gyorsan beállítható. A nagy teljesítményű, túlnyomásos magadagoló-hajtás és a csúcsminőségű PreTec mulcsvető csoroszlya tökéletesen illeszkedik egymáshoz. A gép még nagy, akár 15 km/h-s munkasebesség mellett is meggyőző teljesítményt mutat azzal, hogy az első szemtől az utolsóig nagy lehelyezési pontossággal dolgozik. A sokféle felszereltségi lehetőség tehermentesíti a járművezetőt, és minden körülmények között egyenletesen magas színvonalú munkát biztosít. Különösen változó talajviszonyok esetén előnyös a SmartForce csoroszlyanyomás-szabályozás, amely teljesen automatikusan biztosítja az állandó elhelyezési mélységet. A SmartControl automatikus maglesodró-beállítás megakadályozza a vetéshiányt és a duplavetést. Az opcionális QuickLink gyorscsatlakozó rendszeren keresztül szerszám nélküli átszereléses kombináció valósítható meg forgó lazítóval, forgóboronával vagy CombiDisc rövidtárcsával. A kombinált vetőgép így tökéletes magágykészítést és vetést biztosít egyetlen munkamenetben. A maximális teljesítmény érdekében a 6 méteres munkaszélességű Precea FTender fronttartállyal kombinálható az egyidejű műtrágyaszóráshoz. Az olyan intelligens megoldások, mint a soronkénti kapcsolás, a részterület-specifikus gazdálkodás és az ISOBUS-kezelés mind a precíziós vetőgépek környezettudatos és hatékony üzemeltetése mellett szólnak.
Címkék: vetőgép, Amazone, csoroszlya, Precea, Performance Tour

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.03.05

ZÖLDSÉGFÉLÉK TÁPANYAGIGÉNYE

TOVÁBB OLVASOM...

2023.02.19

Mit ültessek a kert árnyékos oldalára?

TOVÁBB OLVASOM...

2023.02.17

Miért válasszunk magyar burgonyafajtákat?

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...