A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

Nem biztos benne, hogy pályázhat? Innét megtudhatja!

Hírek - 2022.05.10

Elkészült a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című, VP6-6.4.1.1-22 kódszámú pályázat előminősítő kérdőíve; ha valaki nem biztos abban, hogy érdemes benyújtania pályázatot, ennek kitöltésével megbizonyosodhat róla.

Nem biztos benne, hogy pályázhat? Innét megtudhatja!


A felhívás legfőbb célja a vidéki térségekben működő mikrovállalkozások és magánszemélyek induló, vagy már működő lovas tevékenységeinek támogatása, kiemelten a lovas létesítmények fejlesztésével. A kérdőív a projekt tervezési szakaszában nyújt támpontot a pályázók számára – olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményében.

A pályázat benyújtására több szakaszban van lehetőség 2022. május 4-től 2022. július 12-ig. Az első szakasz május 17-én zárul. A támogatás mértéke maximum 100 millió forint, a támogatási intenzitás 50-70 % között változhat a település besorolásának függvényében.

Fontos kiemelni, hogy az előminősítő kérdőív csak a fontosabb pályázati szempontokat tartalmazza, nem teljeskörű. A pályázóknak részletesen meg kell felelniük a pályázati feltételeknek és a kapcsolódó hazai és nemzetközi jogszabályok további előírásainak, ezért a kiértékelésben megfogalmazott tájékoztatás kötelező jogi erővel nem bír. Mindazonáltal a NAK bízik benne, hogy pályázat-előminősítő szolgáltatása segítségével a gazdák általános képet kapnak arról, hogy megfelelnek-e a felhívás főbb követelményeinek.

Az előminősítő kérdőív itt érhető el: Előminősítés a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című pályázathoz: (nak.hu)


Címkék: pályázat