A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Nyereményjáték Queen
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

Nem biztos benne, hogy pályázhat? Innét megtudhatja!

Hírek - 2022.05.10

Elkészült a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című, VP6-6.4.1.1-22 kódszámú pályázat előminősítő kérdőíve; ha valaki nem biztos abban, hogy érdemes benyújtania pályázatot, ennek kitöltésével megbizonyosodhat róla.

Nem biztos benne, hogy pályázhat? Innét megtudhatja!


A felhívás legfőbb célja a vidéki térségekben működő mikrovállalkozások és magánszemélyek induló, vagy már működő lovas tevékenységeinek támogatása, kiemelten a lovas létesítmények fejlesztésével. A kérdőív a projekt tervezési szakaszában nyújt támpontot a pályázók számára – olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményében.

A pályázat benyújtására több szakaszban van lehetőség 2022. május 4-től 2022. július 12-ig. Az első szakasz május 17-én zárul. A támogatás mértéke maximum 100 millió forint, a támogatási intenzitás 50-70 % között változhat a település besorolásának függvényében.

Fontos kiemelni, hogy az előminősítő kérdőív csak a fontosabb pályázati szempontokat tartalmazza, nem teljeskörű. A pályázóknak részletesen meg kell felelniük a pályázati feltételeknek és a kapcsolódó hazai és nemzetközi jogszabályok további előírásainak, ezért a kiértékelésben megfogalmazott tájékoztatás kötelező jogi erővel nem bír. Mindazonáltal a NAK bízik benne, hogy pályázat-előminősítő szolgáltatása segítségével a gazdák általános képet kapnak arról, hogy megfelelnek-e a felhívás főbb követelményeinek.

Az előminősítő kérdőív itt érhető el: Előminősítés a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című pályázathoz: (nak.hu)


Címkék: pályázat

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...