TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.533,52 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 60.309,76 Ft (tonna)
Napraforgómag: 125.139,53 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.843,07 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.570,69 Ft (tonna)
Repcemag: 160.516,26 Ft (tonna)
Full-fat szója: 202.220,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 598 Ft
Benzin ára: 577 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 380,77000
USD: 353,22000
CHF: 404,42000
GBP: 444,53000
Hirdetés
A Corteva Agriscience bemutatta a zászlóshajónak számító Pioneer® vetőmag márkanév  új arculatát Európában

A Corteva Agriscience bemutatta a zászlóshajónak számító Pioneer® vetőmag márkanév új arculatát Európában

Hírek - 2020.12.09

Az új arculat tükrözi a cég elkötelezettségét a gazdálkodás előmozdítása mellett  A Corteva Agriscience bemutatta vetőmag üzletágát meghatározó Pioneer® márka új arculatát Európában.

Az új arculat része a „Driving Farming Forward™” szlogen, mellyel szeretnék kifejezni a márka törekvését a mezőgazdaság folyamatos fejlesztésére és a Made to Grow™” üzenet pedig kifejezi a cég törekvését arra, hogy olyan növényeket nemesítsen, melyekkel kiemelkedő termés érhető el, ezáltal segítséget nyújtson a gazdálkodóknak és a mezőgazdaság egészének az egyre magasabb érték előállításához.

A Corteva tulajdonában lévő Pioneer® céget közel 100 éve alapították, s ez idő alatt elismertté vált globális innovációjáról a hibrid vetőmagok terén. Számos gazdálkodó azóta is a vetőmag-előállítás úttörőjeként tekint a Pioneer® -ra. A megújult brand egyik fő célja pedig éppen az, hogy sikeresen megszólítsa a gazdálkodók új generációját is.

A márka továbbra is a magas fokú innovációra összpontosít és szem előtt tartja a Pioneer®-ra jellemző olyan értékeket, mint a gazdálkodókkal való szoros kapcsolat, a mezőgazdasági szaktudás vagy az üzleti ismeretek átadása. A Pioneer® képviselői a gazdálkodókkal közösen továbbra is azon dolgoznak, hogy minden téren fenntarthatóbb mezőgazdasági gyakorlatokat alakítsanak ki a gazdaságokban, összhangban a Corteva Agriscience 2030-ig szóló Fenntarthatósági Céljaival.

Mint a fejlett növénynemesítés vezető fejlesztője és szállítója, a Pioneer® több, mint 90 országban biztosít magas minőségű vetőmagot a gazdálkodók számára. A társaság továbbra is együtt dolgozik a gazdálkodókkal és egyedülálló helyi tudással, innovációkkal, valamint mezőgazdasági szakértelemmel támogatja őket a folyamatos növekedés érdekében.

Monica Sorribas, a Corteva Agriscience európai marketingvezetője elmondta: „A Pioneer® a vetőmagok páratlan választékát kínálja a ma és a holnap gazdálkodóinak. Különleges megbecsülésnek örvendünk a gazdálkodói közösségekben, köszönhetően az elmúlt 94 év során mutatott teljesítményünknek, de most itt az ideje, hogy erős köteléket építsünk ki a gazdálkodók következő generációjával is, és modernizáljuk fő értékeinket, hogy támogassuk őket a fejlődésben.”

„Továbbra is törekszünk arra, hogy évről-évre segítsük ügyfeleinket gazdaságuk teljesítményének növelésében a legkorszerűbb agronómiai ismeretekkel, digitális gazdálkodással és pénzügyi szakértelemmel. A célunk változatlanul az, hogy ügyfeleink kimagasló hozamot érjenek el és a legtöbbet hozzák ki a gazdaságukból. Összhangban a fenntarthatósági jövőképünkkel, a termelőkkel közösen dolgozunk azon, hogy segítsük őket a gazdaságaik modernizálásában, ahol úgy tudják növelni termelékenységüket, hogy közben megőrzik talajaik termőképességét.”

Európában a Pioneer® portfólió kukorica, napraforgó, olajrepce, szója, gyapot, lucerna és cirok vetőmagokból áll, valamint a portfólió részét képezik az Optimum® AQUAmax® kukorica hibridek, a Pioneer® Protector® innovatív termékek és az ExpressSun® herbicid toleranciával rendelkező Pioneer® napraforgó hibridek is.

További információért kérjük látogasson el a corteva.hu oldalra.

Címkék: vetőmag, hibrid, növénynemesítés, Corteva Agriscience™
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

EU – A zöldenergia-termékek behozatala több mint kétszeresére ...

A tiszta energia az európai zöld megállapodás alapvető része . Ennek érdekében olyan ...