A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

AGROmashEXPO: január helyett márciusban!

Hírek - 2020.11.13

A szervező Hungexpo Zrt. a tervezett január vége helyett március elejére csúsztatta a 2021. évi AGROmashEXPO mezőgazdasági szakkiállítás időpontját. Jelentősen csökkentik a belépők árát is, hogy a látogatók számára vonzóbbá tegyék az eseményt. A MEGFOSZ elnöksége még szeptemberben döntött arról, hogy jövőre nem kívánják megrendezni (az AGROmashEXPO-val egy időben tartott) AgrárgépShow-t, ám a most bejelentett időpont-változtatás ezen a téren is új helyzetet teremthet.

AGROmashEXPO: január helyett márciusban!


A HUNGEXPO ZRT. KÖZLEMÉNYE

A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt a jövő év elejére tervezett kiállítások időpontja módosul.

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között;

a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját, a Fehova kiállítást, és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-t 2021. március 18-21. között;

az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást 2021. május 6-9. között rendezi.

A későbbi kiállítások időpontjában nincs változás, így az építési és otthonteremtési kiállításcsokrot, a Construmát április 14-18. között, a MACH TECH Ipar Napjai szakkiállítást május 10-13 között tekinthetik meg az érdeklődők.

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

 

Forrás: Hungexpo Zrt.

Címkék: kiállítás, AgrárgépShow, MEGFOSZ, AGROmashEXPO, koronavírus, Hungexpo Zrt., időpont-változás