TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 75.123,94 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.473,72 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 72.407,87 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 59.387,20 Ft (tonna)
Repcemag: 164.386,21 Ft (tonna)
Full-fat szója: 211.508,15 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 594 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 397,66
USD: 371,92
CHF: 416,86
GBP: 473,16
Hirdetés
Működik a szerviz, lesz elég alkatrész? Tájékozódjon!

Működik a szerviz, lesz elég alkatrész? Tájékozódjon!

Hírek - 2020.03.27

A globális koronavírus járvány alaposan felforgatta a mezőgazdaság életét is, mindenfelől ideiglenes gyárbezárásokról, csökkentett nyitvatartásról, akadozó alkatrész- és szerviz-ellátásról hallani. Mi a helyzet a partnereinknél? Gyors körkép, második rész.

Amazonen-Werke Kft.

Cégünk a veszély korai felismerése után azonnal bezárta kapuit és telephelyeit, megszüntette a személyes alkatrész-vásárlás lehetőségét az épületen belül.

Az alkatrész-ellátás jelenleg is folyamatos, apróbb késések előfordulnak.

Kollégáink védelme elsődleges, ezért megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítőt, maszkot és kesztyűt biztosítottunk munkavállalóinknak. Szervizes csapatunk dolgozik, azonban kerüljük a testi kontaktust, és nem ülünk be a gépkezelő mellé. A szervizautók felszereltsége lehetővé teszi a gépkezelők megfelelő távolságból való oktatását.

Minden korlátozó intézkedés arra irányul, hogy kollégáink egészségesek maradjanak, és a kiszolgálás folyamatos legyen, mert ez mindannyiunk közös érdeke.

Lakkos Kft.

A tájékoztatás, valamint – előre egyeztetett időpontban – a szervizszolgáltatásunk és az értékesítés zavartalan.

Minimalizáljuk a személyes kontaktust, a kollégáink munkaidőtől függetlenül az utazásaikat is korlátozzák önként, fegyelmezetten.

Állunk vevőink rendelkezésére, elérhetőek, hívhatóak vagyunk a megszokott elérhetőségeken:

Honlap: www.trakik.hu

Mobiltelefonszám: +36 30 4848301

MÁVIPROD Magyarország Kft.

Az IRUM TAGRO mezőgazdasági traktorokat forgalmazó cég folyamataiban nagyobb problémák nincsenek, a szerviz változatlan formában működik tovább, természetesen nagyobb odafigyeléssel.

Az üzlet nyitvatartása változott eddig mindössze, a hatályos jogszabályok szerint 8–15 óráig tartanak nyitva.

Érdeklődni:

IRODA: +3623/560-023

Mobiltelefon: +3670/419-0070

McHale Hungária Kft.

Gyártóvállalatként most elsődleges célunk a termelésünk azonos szintű fenntartása, olyan nehézségekkel dacolva, mint a – remélhetőleg minél kevesebb – vírusfertőzésből fakadó megbetegedésekből származó munkaerő-kiesés, beszállító partnereink szállítási készségének fenntartása, biztonsági készletek növelése stb.

A gyártási folyamataink során eddig is fontos szerepet kapott a dolgozóink egészségének védelme, azonban ebben a helyzetben ez másabb szintre emelkedett. Műszakok áthelyezésével, fertőtlenítők, védőtávolság biztosításával, és egyéb, az egyének védelmében meghozott intézkedésekkel próbáljuk dolgozóink egészségét megvédeni.

Az általunk gyártott gépek szerviz-, illetve alkatrész-ellátását Magyarországon viszonteladóink végzik, akik jelen állás szerint ezt folyamatosan biztosítják.

Mivel gépeink többnyire Szolnokon készülnek, így az ezekhez szükséges pótrészek is innen kerülnek kiszállításra, vagyis ezek ellátását zökkenőmentesen tudjuk biztosítani.

METALWOLF Kft.

Nyitvatartásunk nem változott, minden hétköznap 6:30-tól 14:30-ig nyitva vagyunk.

Viszont a járványügyi helyzet miatt arra kérjük kedves ügyfeleinket, hogy elsősorban e-mailben és telefonon tartsuk a kapcsolatot, személyes kontaktus mellőzésével.

Az alkatrész-ellátásunk zavartalan, a szükséges alkatrészeket csomagküldő szolgálattal házhoz szállíttatjuk. Termelésünk folyamatos, a szükséges egészségvédelmi intézkedések mellett változatlanul dolgozunk, az elkészült gépeket ki is szállítjuk.

Amíg rajtunk múlik, mindent megteszünk, hogy vásárlóinkat ellássuk gépekkel, alkatrésszel, hiszen a mezőgazdaságban most indul a munka. A gazdák áldozatos munkája nélkül elképzelhetetlen az ország élelmiszer-ellátása. Tisztelet nekik!

SZEGÁNA Kft.

A munkákat folyamatosan végezzük, mivel tudjuk, hogy a mezőgazdaság nem állhat le, a partnereinket nem hagyhatjuk magukra.

A szállítás Olaszországból teljesen megállt, így csak a raktárkészletre hagyatkozhatunk mind gép, mind pedig alkatrész ügyében.

Ezt csak az ideiglenes behozatali engedélyekkel tudjuk tompítani. Pillanatnyilag a kombinált fuvarozás a járható út.

Az ügyintézés első lépéseként a telefonos tájékozódást javasoljuk:

Telefon: +36 62 554-640

Mobil: +36 30 589-86-24

A körkép első részét ITT találják.
Szerző: AgrárUnió

Címkék: alkatrész, szervíz, koronavírus, nyitvatartás, alkatrész-ellátás
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Cseresznyeszezon – a közepesnél valamivel jobb termés várható

A jelentősebb fagykárok és növényvédelmi problémák elkerülték a cseresznye ültetvényeket. A közepesnél jobb ...