A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény
Corteva Verben Nyereményjáték Queen

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata

Hírek - 2019.09.17

Az Andreas STIHL Kft.-nél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szakértelemre, és folyamatosan arra törekszünk, hogy első kézből nyújtsunk profi segítséget a fogyasztóinknak, a lakosságnak és a szakmának kertápolás témakörben. Ezért új szakértőnknek egy olyan hölgyet választottunk, aki nemcsak hozzáértő szaktudással rendelkezik, de mindezt élvezetes, szórakoztató formába is tudja önteni.

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata


stihl 002Beh Mariann kétgyermekes édesanyaként 2014-ben alkotta meg saját brandjét, a Bazsalikomos kertet. Weboldalán a Szabadszállás melletti kertjükben termő növényekből készült prémium minőségű teákat, pestókat, lekvárokat, fűszersókat árul, valamint gasztro workshopokat is tart, ahol mindenki egyedi és egészséges finomságokat alkothat. Kemény és szakértő munkájának köszönhetően elnyerte az Inspiráló Nők 2019 díjat gasztronómia kategóriában. Mariann mindig is a természetben és a kertben érezte magát a legjobban, ezért egyértelmű volt számára, hogy a Kertészeti Egyetemen fog továbbtanulni, ahol többek között a gyógy- és fűszernövénytermesztést, valamint ezek sokszínű felhasználását sajátíthatta el. Később kertészmérnökként, majd mezőgazdasági biotechnológusként végzett a Corvinus Egyetemen.

„A fészerünkben mindig is kiemelt helyen szerepeltek a STIHL kerti gépei, amelyek nélkül a kéthektáros telkünkön nem is boldogulnánk. Az egyetem alatt sokszor vállaltam kertgondozást, ilyenkor volt, hogy napokig a STIHL fűkaszánkkal jártam a kialakításra váró új kerteket.”

A STIHL szakértőjének 2018-ban jelent meg első könyve, A kert konyhája, amelynek témája a kedvenc fűszer- és gyógynövényei, valamint azok sokszínű felhasználása, mindennapi alkalmazása. Ha kikapcsolódásra vágyik, a gyermekeivel játszik, vagy horgászni megy a családjával.

Biztosak vagyunk benne, hogy új szakértőnk rengeteg hasznos és sokszínű tanáccsal fog szolgálni, amiknek köszönhetően fent tudjuk tartani kertünk szépségét és jó állapotát.
Forrás: Stihl


Címkék: Stihl

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...