TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 67.768,08 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 61.464,14 Ft (tonna)
Napraforgómag: 126.616,67 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 53.939,78 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.883,02 Ft (tonna)
Repcemag: 162.255,39 Ft (tonna)
Full-fat szója: 200.238,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 604 Ft
Benzin ára: 577 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 380,17
USD: 348,84
CHF: 399,18
GBP: 441,91
Hirdetés
Izgalmas Szakmai Napok a nemzetközi publikum számára

Izgalmas Szakmai Napok a nemzetközi publikum számára

Hírek - 2018.10.12

Gyakorlati gépbemutatók a Fliegl-nél Mühldorf. Nagyjából 130 nemzetközi kereskedelmi partner fogadta el a meghívást a Fliegl Agrartechnik kétnapos szakmai rendezvényére, hogy megismerkedjen a legújabb fejlesztésekkel. 14 nemzet képviseltette magát Mühldorfban, Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártójának központjában.

Többek között Norvégiából, Lengyelországból, Bulgáriából és Kínából érkeztek kereskedők, hogy a két napban gyakorlati gépbemutatókon keresztül ismerkedjenek a mezőgazdaság legmodernebb eszközeivel. A Fliegl a hígtrágya-portfóliójából mutatott be pótkocsikat és eszközöket, mint „Snake” vonszoltcsöves csőfüggönyös terítőegységet, illetve a „Maulwurf” csipkés tárcsás boronát egy 16.000 literes ALPHA Line tartálykocsira szerelve, továbbá egy Polyline pumpás tartálykocsit 15 méteres „Skake” csúszócsoroszlyás terítőegységgel gyakorlat közben. Átrakócsigák, -szalagok, súlymérők igazolják a Fliegl hozzáértését a termelékeny mezőgazdasági szállításhoz. Ezen kívül a látogatók láthattak bálaszállító pótkocsit rakományrögzítő kerettel és anélkül is, illetve különböző trágyaszórókat munka közben. Első alkalommal került bemutatásra az ADS 160 letoló rendszerű trágyaszóró pótkocsi. További fénypont volt az új Fliegl Büffel bemutatása, ami egy rendfelszedő átrakókocsi.

Fliegl

A gyakorlati gépbemutatók mellett a Szakmai Napok remek alkalmat nyújtottak a tapasztalatcserére és egyéb beszélgetésekre. „Minden országnak megvannak a saját igényei, emiatt számunka nagyon fontos, hogy a termékeinket mindegyik piacnak megfelelően optimalizáljuk. Mindez csak erős partnereken keresztül lehetséges, hiszen ők állnak közel termékeink használóihoz, ők adnak számunka érdemi visszajelzést, ami elősegíti a fejlesztéseinket.” – mondta ifj. Josef Fliegl, ügyvezető.

Fliegl

A Fliegl Szakmai Napok nem csak a fejlődő agrárium gépbemutatóiról szóltak, hanem egy fontos kommunikációs fórumot is jelentettek a kereskedők és egy globálisan működő családi vállalkozás képviselői között.

fliegllogo

 

 

 

Címkék: gépbemutató, Fliegl
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Kihívások a repce őszi gyomirtásában

A védekezést precízen el kell végezni, mert a kultúrnövény könnyen alulmarad az erőforrásokért folyó versenyben