TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 62.767,17 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.036,12 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 56.481,88 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 51.553,53 Ft (tonna)
Repcemag: 160.863,54 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.962,97 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 641 Ft
Benzin ára: 619 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 394,46
USD: 361,89
CHF: 409,33
GBP: 460,87
Hirdetés
AGROMEDIUM – Digitális szerjegyzék és információs adatbázis

AGROMEDIUM – Digitális szerjegyzék és információs adatbázis

Hírek - 2018.08.28

Az Agromedium egy internetkapcsolat nélkül is működő növényvédőszer jegyzék és információs adatbázis. A telefonos applikációban a termékek 21 tulajdonságára tudunk szűrni, az engedélyokiratok mellett, a kiemelt gyártói ajánlatok is megtalálhatóak benne.

Az AGROMEDIUM egy mezőgazdasági termelők és növényvédelmi szaktanácsadók számára készített, telefonra letölthető növényvédőszerjegyzék, és információs adatbázis.

A benne levő adatbázis nagy, de ennek ellenére egyszerűen használható, a felhasználók számára a lényegi információ szembetűnő. Fontos kiemelni, hogy az AGROMEDIUM internetkapcsolat nélkül is működik, az engedélyokiratok, és a kiemelt gyártói ajánlatok is megtalálhatóak benne.

A letöltésével egy keresőfelülettel rendelkező növényvédőszerjegyzéket tehetünk zsebre. A szoftver elérhető Android és iOS (Apple termékek) rendszerű készülékekre is, letöltése ingyenes.

agromedium logo 400x min

A keresőrendszerében a növényvédőszereknek 21 tulajdonságára lehet szűrni, akár kombinálva, összetett módon.

A jelenleg feltöltött adatok termékenként a következőt tartalmazzák: terméknév, gyártó, engedélyokirat tulajdonos, formuláció, hatóanyag összetétel, engedély típusa, rendeltetés, kultúra, károsító, dózis, lémennyiség, élelmezés-egészségügyi várakozási idő, munkaegészségügyi várakozási idő, engedély érvényessége, AKG engedély, méhveszélyesség, méhkímélő technológia, védőtávolság vizektől, légi kijuttatás, forgalmazási kategória, ökológia gazdálkodásban besorolása és az engedélyokiratok a módosításaikkal együtt.

A termékek mellett a csomagajánlatokról is informálódhatunk, és kereshetjük köztük a számunkra megfelelőt.

A fő képernyőn navigálhatunk az elsődleges információk között, mint például a terméknév, hatóanyag, kultúra, dózis, élelmezésegészségügyi várakozásiidő, minden egyéb tartalom a termékek részletes menüpontja alatt található.

A sűrűn használt termékeket, csomagokat könyvjelzővel jelölhetjük, amivel egy külön tárban rögzíti a szoftver. A termékadatlapokhoz feltöltésre kerültek a növényvédőszerek engedélyokiratait, és a már egyszer letöltött engedélyokiratokat egy külön tárba teszi a program, így bármikor újra elővehetjük a készülékről.

A növényvédőszer adatbázis mellett a kiemelt gyártói ajánlatok is elérhetők lesznek a szoftverből. A legjobb döntés meghozása érdekében, érdemes megismerni a lehetőségeinket.

A frissítésekről, javításokról, új engedélyekről időközönként értesítést küld az applikáció, így azok letöltésével mindig aktualizálhatjuk a szerjegyzéket.

A szoftver készítője elmondta, hogy a közeljövőben az adatbázis a további tulajdonságok (magyarországi képviselet, kiszerelési egységek, hatásmechanizmus) mellett, bővítésre kerül még egyéb hasznos funkciókkal, amik már valószínűleg az ősz folyamán elérhetők lesznek.

A telefonunk a nap nagy részében nálunk van, a könyveket nem visszük magunkkal. Az alapötlet innen indult. Ha már így van, miért ne lehetne, egy egyszerűen használható információs adatbázis is egyben. Az AGROMEDIUM azért készült, hogy a legjobb döntés meghozása érdekében, a legtöbb információt biztosítsa, a gazdálkodók és szaktanácsadók számára. Így másfél év elteltével a fejlesztés elindulása után úgy gondolom, hogy egy hasznos, mezőgazdasági döntéstámogató szoftvert sikerült készíteni. - Mesélte a fiatal növényorvos. 

Az adatbázis folyamatos felügyelettel rendelkezik, ezért a változások rövid időn belül frissítésre kerülnek.

A mai gyorsan változó mezőgazdasági környezetben biztos segítséget nyújt, az AGROMEDIUM a zsebünkben. – Muntyán Krisztián, növényorvos.

Screenshot1 min  Screenshot2 min

Screenshot3 min  Screenshot4 min

Screenshot5 min  Screenshot7 min 

  Screenshot8 min  Screenshot9 min

 

Címkék: applikáció, Agromedium
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Adózási határidők 2024 tavaszán és az eÁFA

Mint minden évben, 2024-ben is az adózási határidők figyelésével indul az év a vállalkozások részéről. Ebben ...