A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény
Corteva 2023 jan TEFLIX
AgroMashExpo

Mostantól névre szóló gumiabroncsokat is kérhetünk

Hírek - 2017.11.06

Egyszerű, de nagyszerű ötlettel rukkolt elő a Trelleborg. Hamarosan bárki „gyárilag” megjelenítheti a nevét vagy céges logóját az általa vásárolt gumiabroncsokon.

Mostantól névre szóló gumiabroncsokat is kérhetünk


A svéd Trelleborg abroncsgyártó cég a hannoveri Agritechnica szakkiállításon mutatja be legújabb szolgáltatását. Ezután már nemcsak a telefonunk kijelzőjét, vagy a traktorunk fülkéjét lehet testre szabni, hanem akár a gumiabroncsunkat is. A YourTire nevű online megoldás révén a gazdák egyedivé tehetik a kerekek megjelenését azáltal, hogy megjeleníthetik a gumik oldalfalán a nevüket, cégnevüket vagy céges logójukat.

A Trelleborg szerint a meglepő szolgáltatás ötlete a vásárlóiktól ered, ők pedig nem zárkóztak el a kéréstől. A kívánt felirat jól látható helyen tűnik fel az abroncson, mellékelt fotónkon például a német Blunk cég „saját márkás” kereke látható.

Nem ez lesz a svédek egyetlen újdonsága az Agritechnicán, hiszen Hannoverben mutatják be a PneuTrac nevű különleges terméküket is. A gumiheveder és a hagyományos kerékabroncs meglepő keresztezésének számító „öszvér” eredetileg a Mitas ötlete volt, a gyártócéget azonban időközben felvásárolta a Trelleborg.

 
Szerző: AgrárUnió


Címkék: gumiabroncs, gumiheveder, Trelleborg, cégnév, logó