A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva 2023 jan TEFLIX
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

Korszerűbb AXIÁL pontok Kaposfőn és Békéscsabán

Hírek - 2017.07.07

A hazai mezőgazdasági gép- és alkatrész piac meghatározó szereplője, az AXIÁL Kft. 2017-ben is folytatja telephely-fejlesztési programját, amely még 2011-ben vette kezdetét. A cég a napokban fejezte be kaposfői szervizműhelyének bővítését, de már dolgoznak a békéscsabai projekten is.

Korszerűbb AXIÁL pontok Kaposfőn és Békéscsabán


Kaposfő

A Kaposvártól 10 km-re fekvő, az elkerülő út nyugati, Nagykanizsa felőli részén elhelyezkedő kaposfői telephely 2013-ban nyitotta meg kapuit. Szám szerint a 16. AXIÁL pontként tölt be szerepet a jelenleg, 19 bázissal rendelkező országos hálózatban. Elsőként az alkatrészüzlet és a raktár került kialakításra a 18 499 négyzetméter alapterületű ingatlanon, utána következett a szervizműhely építése, melyet idén tovább bővítettek, ráadásul új térkőburkolatot fektettek le a helyszínen. A kaposvári eredetileg a dombóvári telephely fióküzletként kezdte meg működését, jelenleg sem tartozik a legnagyobb bázisok közé, viszont a kapacitásbővítés a központ sikerességéről árulkodik.

Békéscsaba

Az AXIÁL Kft. 2011 tavaszán nyitotta meg békéscsabai telephelyét, amely hozzávetőleg 2 hektáron terül el a Berényi út 140. szám alatt. A telken 55 négyzetméteres alkatrészüzlet, 350 négyzetméteres alkatrészraktár és természetesen szervizműhely is található, viszont ahogy azt korábban beharangoztuk elérkezettnek láttuk az időt a szervizépület bővítésére, korszerűsítésére. A munkálatokat már megkezdték, várhatóan 963 négyzetméteresre bővül a műhely, amely 6 állásos, áthajtós kialakítású lesz. Az épületet egészségesebb munkakörnyezetet biztosító kipufogó-füstgázelszívóval és 5 tonnás híddaruval szerelik fel, mely azt a célt szolgálja, hogy könnyebben mozgathatók legyenek a gépegységek, ezáltal csökkenjen azok javítási ideje. Új, 225 négyzetméteres mosót építenek és 4000 négyzetméter térkőburkolat kerül lefektetésre az elkövetkező hónapokban. A várható átadás 2017 végére, 2018 elejére tehető.

A felújítások egy korszerű és nagy hatékonysággal működő, az alkatrész- és szervizszolgáltatások fejlesztésére irányuló hálózat kiépítését célozzák meg, mely 75 km-en belül bárhol elérhető az országban. Keresse Ön is a legközelebbi AXIÁL pontot!


Címkék: Axiál, alkatrész, mezőgazdasági gép, telehely

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...