TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
World Future Farming Forum: Globális esemény az agrárinnovációért

World Future Farming Forum: Globális esemény az agrárinnovációért

Hírek - 2023.11.02

A World Future Farming Forum (WFFF) egy olyan globális esemény, amely a mezőgazdasági ágazat szakértőit, innovátorait és befektetőit hozza össze, hogy megvitassák és bemutassák a mezőgazdaság legújabb trendjeit és technológiáit.

A WFFF célja, hogy elősegítse az együttműködést, a tudáscserét és a hálózatépítést a résztvevők között, valamint hogy inspirálja és képessé tegye őket a mezőgazdaság jövőjének lehetőségeire és kihívásaira.

World Future Farming Forum: Globális esemény az agrárinnovációért

A WFFF-et a Future Farming szervezi

A Future Farming a precíziós mezőgazdaság, az intelligens gazdálkodás, a digitális gazdálkodás és az agrotechnika témáival foglalkozó vezető médiaplatform. A Future Farming a Misset International médiavállalat része, amely mezőgazdasági kiadványokra és rendezvényekre specializálódott.

A WFFF 2023. november 9-10-én kerül megrendezésre Amszterdamban, Hollandiában. Az esemény hibrid formátummal fog rendelkezni, amely a fizikai és virtuális elemeket kombinálja, hogy szélesebb és változatosabb közönséget tudjon megszólítani.

A rendezvény három fő összetevőből áll majd: egy konferenciából, egy kiállításból és egy hálózatépítő ülésből.

Konferencia: Szakértők és vezetők betekintése

A WFFF konferencia része a mezőgazdaság, a technológia, az innováció, a fenntarthatóság és a politika területén elismert szakértők és vezetők főelőadásait, panelbeszélgetéseit, előadásait és workshopjait foglalja magában.

A konferencia interaktív üléseket is tartalmaz, ahol a résztvevők kérdéseket tehetnek fel, megoszthatják véleményüket, és eszmét cserélhetnek az előadókkal és a többi résztvevővel. A konferencián interaktív ülések is lesznek, ahol a résztvevők kérdéseket tehetnek fel, megoszthatják véleményüket, és eszmét cserélhetnek az előadókkal és a többi résztvevővel.

Kiállítás: Az élvonalbeli megoldások bemutatója

A WFFF kiállítási komponense a mezőgazdasági ágazat vezető vállalatainak és szervezeteinek legújabb termékeit, szolgáltatásait és megoldásait mutatja be. A kiállításon a résztvevők felfedezhetik és felfedezhetik a leginnovatívabb és legfejlettebb mezőgazdasági technológiákat és eszközöket.

A kiállítás lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra is, hogy kapcsolatba lépjenek a kiállítókkal, többet megtudjanak kínálatukról, és potenciális partnerségeket vagy együttműködéseket alakítsanak ki.

Hálózatépítés: networking kollégákkal és üzleti partnerekkel

A WFFF hálózatépítési komponense lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kapcsolatot teremtsenek a különböző országokból, régiókból, ágazatokból és háttérből érkező kollégákkal és partnerekkel. A hálózatépítés elősegíti új kapcsolatok, kapcsolatok és együttműködési lehetőségek kialakítását a résztvevők között.

Címkék: agrárinnováció, precíziós mezőgazdaság
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Bemutatkoztak a CLAAS kistraktorok a XXXI. Alföldi ...

31. alkalommal került megrendezésre az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, Hódmezővásárhelyen. Az ...