TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
Tempo vetőgépet használunk - a gazdák megosztják sikerük titkát

Tempo vetőgépet használunk - a gazdák megosztják sikerük titkát

Vető- és talajművelő gépek - 2018.10.30

A “We are Tempo farmers” név alatt indított kampányban 7 ország 20 gazdálkodója osztja meg tapasztalatait a Väderstad Tempo precíziós vetőgép használatával kapcsolatosan. Ők csupán húszan azon sok ezer elégedett vevő közül, akik úgy gondolják, hogy a Tempo vetőgép sokat segített a termelésben rejlő potenciáljuk mind jobb kiaknázásában.

- 2012-es piacra bocsátása óta a Väderstad Tempo gazdaságok ezreiben bizonyította, hogy segítségével jobban kiaknázható a növénytermesztésben rejlő potenciál. A kampányba bevont gazdálkodók segítségével arra szeretnék ösztönözni minden termelőt, hogy tegye meg a következő lépést a precíziós vetés útján, mondja Mattias Hownert, a Väderstad értékesítési és marketing igazgatója, és hozzáteszi:

- “A Tempo magasabb árbevételt és nyereséget biztosít számunkra” mondja egy német gazdálkodó. “A Tempo-nak köszönhetően mindig az agronómiai szempontból optimális időszakban tudunk vetni” vélekedik egy lengyel termelő. “A mi Tempo vetőgépünk másik két hagyományos vetőgépet váltott ki” büszkélkedik egy oroszországi gazda. Minden gazdaságnak megvan a mag Tempo-története.

Väderstad Tempo

A Tempo számos változatban rendelhető, 4-24 soros kivitel formájában. Minden Tempo modell ugyanazt világrekorder magadagolási technológiát kínálja, amelynek neve PowerShoot.

- A Tempo vetőgép minden egyes komponense ugyanazt a célt szolgálja, ami nem más, mint a minden növény számára azonos csírázási és kelési feltételek megteremtése. Emellett a vetőgép kínálta vetéspontosság állandó magas szinten van, függetlenül a talajkörülményektől, a sebességtől és a vetés közben fellépő vibrációtól, mondja Mattias Hownert, majd folytatja:

- Mivel a Tempo lényegesen nagyobb teljesítménnyel dolgozik, jobb precizitás mellett, nagyobb terület vethető el vele rövidebb időszak alatt, így számos út kínálkozik a gazdaság nyereségességének növelésére.

Väderstad Tempo

A “We are Tempo farmers” kampány 7 ország (Franciaország, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország, Ukrajna, Lengyelország) 20 gazdálkodójának történetét mutatja be, melyek a Väderstad weboldalán tekinthetők meg.

 vaderstad

Címkék: vetőgép, Väderstad, Tempo, precíziós
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Termésbiztonságot fejlesztettünk – Növénykondicionálók a ...

Bár az elmúlt években már tapasztalhattuk, hogy a telek egyre enyhébbek, az idei február még ennél is extrémebb ...