Orra bukik a Fendt kombájnja (+videó)

2020.12.03

Hegyes-dombos vidékeken is megállják helyüket a Fendt C sorozatú kombájnjai egy újfajta kialakítás révén. A SuperLevel opció igen komoly vertikális és horizontális lejtőkompenzációt tesz lehetővé.

Orra bukik a Fendt kombájnja (+videó)


A német Fendt új 5275 C SL (SuperLevel) betakarító-cséplő gépe egészen merész, akár 35 százalékos vertikális, valamint 38 százalékos horizontális lejtőkompenzációra képes, ezáltal a legmeredekebb terepeken is kiválóan elboldogul. Ehhez a kezelőnek csupán a fülkében lévő terminálon kell elvégeznie a szükséges beállításokat, és utána a hidraulikaszelepek automatikusan elvégzik a dolgukat. Az 5 ládás kombájn a C széria már meglévő, PL és PLI modelljei mellé érkezik.

A megbízható működést és kényelmet szolgáló megoldás, hogy a lejtőkompenzáció aktiválása során a cséplőrendszer, a magtartály, a szeparátordobok, a tisztítórendszer és a Skyline panorámafülke mindig vízszintesen állnak. A speciális FreeFlow és PowerFlow adaptereket kifejezetten ehhez a modellhez tervezték.

A Fendt 5272 C SL kombájn a tervek szerint 2021 második negyedévétől válik megvásárolhatóvá. A meghajtásról 306 LE-s, 7,4 literes, Stage V emissziós szintű AGCO Power motor gondoskodik. A 8600 literes magtartály rendkívüli területteljesítményt garantál, az ürítési kapacitás 105 liter/másodperc. A maximális haladási sebesség 30 km/h.

https://www.youtube.com/watch?v=rvnuulWkHBA&feature=emb_logo

 


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE