TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 604 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 385,91
USD: 355,12
CHF: 390,24
GBP: 451,39
Hirdetés
A Brantner csak pótkocsikat készít, Ausztriában gyártja őket – kell-e ennél nagyobb garancia a minőségre?

A Brantner csak pótkocsikat készít, Ausztriában gyártja őket – kell-e ennél nagyobb garancia a minőségre?

Gépesítés - 2023.04.12

75 éve gyárt kizárólag pótkocsikat Magyarország szomszédságában az osztrák Brantner, amelyek praktikusak, strapabírók és minőségiek, ennél több talán nem is kell.

A Brantner pótkocsik egyelőre talán kevésbé ismertek Magyarországon, de minden bizonnyal azok lesznek, hiszen széles kínálatukkal, megbízhatóságukkal és minőségükkel hamar belopják magukat a gazdák szívébe. Családi tulajdonú vállalkozás gyártja őket Ausztriában a második világháború befejezése óta, nagy gondossággal, a legkorszerűbb festési technológiával, 3D végső modell analízissel, robot hegesztőgépekkel, lézervágással.

A Brantner palettáján egytengelyes és tandem billenőplatós, alacsony platós, letolódugattyús, két- és három oldalra billenős, három- és négytengelyes, teknőplatós hátrabillenős pótkocsik egyaránt megtalálhatók. Magyarországi forgalmazójuk az AXIÁL Kft. által a közelmúltban létrehozott AgroVario Kft.

Az osztrák cég kizárólag pótkocsikat készít, a 75 év alatt mintegy 125 ezer darabot, ami már önmagában garancia a hozzáértésre. A 600–1400 mm magasra több lépcsőben emelő munkahengerek a tartósság jegyében keménykrómozott felületűek. A padlólemez teljesen sík kialakítású az egyedileg alkalmazott fóliahegesztéses eljárás révén, az alvázszerkezetre pedig 10 év garanciát adnak, így nem csoda, hogy a Brantner termékek újraértékesítve is magas értéket képviselnek.Az AgroVario a Power-Push letolófalas (letolódugattyús) pótkocsikról készített egy bemutató videót, itt a típusválaszték 14-től 34 tonnás összsúlyig terjed. Bizonyos modellek opcióban hidraulikus futóművel, illetve mozgatható aláfutás-védelemmel rendelkeznek.

A videóban ugyancsak láthatjuk a Power-Tube teknős kivitelű pótkocsikat, ezek egyszerűen kezelhetők, nagy raktérfogattal bírnak, valamint gyors és probléma nélküli a be- és kirakodás. A belső oldaluk sima, a szériakivitelű hidraulikus hátsó ajtó nyitása pedig alkalmassá teszi őket szinte mindenfajta mezőgazdasági felhasználásra. Opcióként 600 vagy 800 mm-es acél falmagasítók és teljes szélességben rács is elérhető a tökéletes rálátás érdekében.Címkék: pótkocsi, ausztria, minőség, tartósság, magyarország, újdonság, modellkínálat, agrovario kft., letolófalas, teknős
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Egy cserépnyi bűbáj – Hogyan bánjunk muskátlink elszáradt ...

A muskátli maga a csoda! Ha kellő törődést kap, éjt nappallá téve azon fáradozik, hogy virágaival tavasztól őszig ...