TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 67.768,08 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 61.464,14 Ft (tonna)
Napraforgómag: 126.616,67 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 53.939,78 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.883,02 Ft (tonna)
Repcemag: 162.255,39 Ft (tonna)
Full-fat szója: 200.238,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 604 Ft
Benzin ára: 577 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 380,17
USD: 348,84
CHF: 399,18
GBP: 441,91
Hirdetés
Gépek a szálastakarmány 
betakarításához

Gépek a szálastakarmány 
betakarításához

Állattartás gépei - 2021.01.06

A szálastakarmány-betakarítás műveletéhez szükséges gépeket gyárt az ír McHale. A magyarországi gyárban készülő körbálázói mellett az utóbbi években bővült a termékkör, lefedve így a betakarítás teljes műveletét.

A korábban a bálacsomagolók, körbálázók, bálabontók és a bálák mozgatásához, szeleteléséhez szükséges adapterek fejlesztésére, gyártására specializálódott cég kínálatában mára a tárcsás fűkaszák és rendkezelők is megtalálhatók. Az élvonalban járó gépek minőségükkel, teljesítményükkel, értékállóságukkal a világ számos országában bizonyítottak, ezeket az előnyöket már számos hazai gazdálkodó is tapasztalja és alátámasztja.

A termékkínálatban szereplő körbálázók egyaránt készülnek változókamrás, illetve fix kamrás kivitelben. A gépek alapfelszereltségben rendelkeznek azokkal 
a tulajdonságokkal, amelyek szükségesek az üzembiztos, nagy teljesítményű bálázáshoz. Ilyenek – csak néhányat említve – a 2,1 m munkaszélességű rendfelszedő, traktorból vezérelhető eltömődésgátló, aprítókések, automatikus láncolajzás, kenhető csapágyazás, hálókötözés, robusztus, masszív kialakítás. Ezek a bálázók egyaránt alkalmasak száraz (széna, szalma) és nedves (szenázs) takarmány bálázására.

A takarmány szempontjából fontos a mi­­­­­nőség, hiszen csak jó minőségű takar­mány­forrásra alapozva lehet az állattenyésztésben hozamokat elérni. Az elmúlt évek csapadékos időszaka beigazolta, hogy bálacsomagolással a veszteségek minimalizálása mellett jóval értékesebb takarmány állítható elő.

Ehhez kínál a McHale bálacsomago­ló gépeket, melyekkel optimális időben, hatékonyan, üzembiztos körülmények között lehetséges kiváló minőségű takarmányt készíteni. A bálacsomagolás során igény merül fel a csomagolt bálák kíméletes mozgatására. Az ehhez szükséges megfogóadapterek szintén megtalálhatóak a McHale kínálatában. A szálastakarmány-betakarításhoz köz­­­­­­­vetve kapcsolódnak a bálák felhaszná­lását megkönnyítő bálabontó gépek és bálaszeletelő adapterek. A McHale bálabontók egyaránt alkalmasak száraz anyagok kifújására, például almozáshoz, de szintén alkalmasak a nedves anyagok, szenázsbálák kiosztására is.
A McHale bálaszeletelőkkel a bálák félbe vagy kisebb részekre vághatóak, le­­egyszerűsítve a bálák kiosztását vagy elősegítve a takarmánykeverőkkel történő keverék készítését.

A gépek zavartalan működéséhez nélkülözhetetlen a gyors és biztos szerviz és alkatrészellátás. Erre ad biztosítékot 
a hazai gyártóbázis.

Ha további részletek is érdeklik, látogassa meg honlapunkat vagy hívjon bennünket a megadott elérhetőségek egyikén!

mchale

Nagyítás a képre kattintva!

Címkék: betakarítás, körbálázó, McHale, bálabontó, szálastakarmány, bálacsomagoló, bála
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Traktor útmutató: a legkedveltebb traktormárkák ...

A magyar agrárium elképzelhetetlen a traktorok és más mezőgazdasági erőgépek nélkül. Mivel az ország művelés alá ...