A legtöbb célra használható

2022.04.29

Újabb elismerést kapott a Valtra: a G-sorozat nyerte a FARM MACHINE 2022 díjat.

A legtöbb célra használható


A FARM MACHINE díj (korábbi nevén az év gépe), az agrárium egyik legrangosabb globális elismerése. A Valtra G sorozat a haszongépjármű kategóriában nyert.

A Valtra legújabb traktorsorozata, a G sorozat újabb és újabb elismeréseket kap. Közvetlenül 2020-as bevezetése után a G sorozat elnyerte az Év Traktora 2021 címet, amelyet 2021-ben a Red Dot Design Award és az iF Design Awards követett. A többszörösen díjnyertes sorozat kitüntetéseinek sora most a FARM MACHINE 2022 díjjal bővült. A zsűri tagjai szerint a Valtra G sorozat jelenleg a legtöbb célra használható traktortípus. A homlokrakodás mestere, köszönhetően az integrált megoldásoknak, a sokoldalú elektronikus vezérlésnek és az 5,7 négyzetméteres üvegfelületnek, mely minden irányban kiváló kilátást biztosít a kezelőnek.

A FARM MACHINE 2022 díj zsűrije kiemelte a Valtra intelligens gazdálkodási funkcióit. A Valtra Smart Farming olyan technológiák halmaza - Valtra Guide, ISOBUS, Section Control, Variable Rate Control - a Valtra G sorozatot kategóriájának legjobban teljesítőjévé teszi. A zsűri értékelte a SmartTouch kartámasz könnyű használatát, ami azt jelenti, hogy mindössze két koppintással, vagy pöccintéssel felhozza fel a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Az ügyfelek és a Valtra rajongói megtekinthetik a díjnyertes traktort a Valtra márkakereskedésekben, vagy a Valtra virtuális bemutatótermében showroom.valtra.com


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE