TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.763,18 Ft (tonna)
Napraforgómag: 148.008,84 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 69.737,71 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.016,91 Ft (tonna)
Repcemag: 171.742,02 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.934,45 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 391,11
USD: 359,51
CHF: 404,72
GBP: 464,38
Hirdetés
Talajjavítás, klimatikus stresszhatás csökkentés, hozamfokozás a mikrobák útján –  A sokoldalú BIOFIL technológia

Talajjavítás, klimatikus stresszhatás csökkentés, hozamfokozás a mikrobák útján – A sokoldalú BIOFIL technológia

Hírek - 2021.03.26

A talajlakó mikrobák segítségével ma már lehetséges jelentősen javítani a talajállapotot, elsősorban annak szerkezetét, tápanyag- és víz-gazdálkodási tulajdonságait, talajból fertőző kórokozók élet- és fertőzőképességét befolyásolni, ezáltal emelhető és stabilizálható az elérhető hozam és minőség.

 

Kép11111

sarganyil

 

A BIOFIL talaj-pH specifikus oltóanyagokban található baktériumtörzsek növényi növekedést segítő hormonszerű anyagokat termelnek, tápanyagokat mobilizálnak, megkötik a levegő nitrogénjét, optimalizálják a talaj-növény rendszer működését.

 

 

 

 

 

 

  

zoldnyil

 

A legújabb fejlesztésű BIOFIL Klíma készítmény a hazai piacon egyedülálló, független kutatóintézeti kísérletekkel igazoltan talajjavító hatású. A baktériumok „ragasztóanyag” (EPS) termelésének hatására mikroaggregátumok képződnek, javul a talaj vízgazdálkodása és a növény vízellátottsága.

A BIOFIL Talajőr termék alkalmazásának hatására a talajon keresztül fertőző kórokozó gombák élettere jelentősen beszűkül, a Talajőr baktériumok élettérfoglaló hatására kiszorulnak a gyökérkörnyezetből, terjedésük gátolódik.

Az újdonságértékű BIOFIL Extra készítmény a BIOFIL termékekhez alkalmazható adalékanyag. A készítmény a BIOFIL baktériumok táplálkozását és életben maradását segíti elő a talajban és a gyökérkörnyezetben. Ugyanakkor táplálékforrásként szolgál a teljes talaj mikrobaközösség (mikrobióta) számára is, használata általánosan serkenti a talajéletet.

turkiznyil

 

A BIOFIL Szója és Borsó talajoltó termékek az adott növények intenzív gümőképződéséhez szükséges baktériumtörzseket tartalmazzák. A gümőképződés hatására a termésbiztonság, mennyiség és minőség jelentősen javul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 keknyil

A BIOFIL Alga lombtrágya élő alga- és baktériumkomponenseket tartalmaz a piacon egyedülállóan magas koncentrációban. Most megjelent, legújabb termékünk! A készítmény hatására jelentősen javul a növények általános állapota, ellenállóképessége a különböző kórokozókkal szemben, stressztűrése, így várható hozamuk is!

A Huminag Super lombtrágya humin- és fulvosavakat tartalmaz makro-, mezo- és mikroelemekkel kiegészítve. A készítmény a stresszállapotok kezelésében, a termésminőség és mennyiség hathatós javításában nyújt kiemelkedő segítséget.

 

 

 

További részletes információkért keressék fel honlapunkat (www.terragro.hu), kövessék Facebook oldalunkat.

Tanácsadóink örömmel állnak rendelkezésükre!

 

Címkék: lombtrágya, Biofil, talajjavítás, hozamfokozás, Terragro, stresszhatás
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Szedd magad málna 2024 - Országos lista

A nyár egyik legnagyobb ajándéka a friss málna, amelynek édes és fanyar íze azonnal elvarázsolja az ízlelőbimbókat. A ...