TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 63.738,05 Ft (tonna)
Napraforgómag: 139.787,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.469,20 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.667,06 Ft (tonna)
Repcemag: 154.021,93 Ft (tonna)
Full-fat szója: 209.053,63 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 645 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,83000
USD: 367,33000
CHF: 405,35000
GBP: 462,58000
Hirdetés
Lapozza át a SAATEN-UNION tavaszi fajtakatalógusát!

Lapozza át a SAATEN-UNION tavaszi fajtakatalógusát!

Hírek - 2020.12.19

Változatos és alkalmazkodó fajtáinkkal – kukorica, napraforgó, szója, borsó, tavaszi árpa, zab – biztos alapokról indíthatja a tavaszi vetésű növények termesztését.

A 2020-as évet a fordulatos és kiszámíthatatlan termesztési körülmények jellemezték, pedig fontos, hogy mind több termést mind hatékonyabban, a piac elvárásai szerint állítsanak elő a gazdák. Ennek érdekében valamennyi szántóföldi kultúrában nagy teljesítményű, a tápanyagot hatékonyan felhasználó, egészséges hibridekre és fajtákra mutatkozik igény.

A SAATEN-UNION továbbra is követi a változásokat a nemesítési és a technológiai fejlesztéseket megcélzó munkájában. Büszkék vagyunk kukoricáinkra, melyek az égbe törő termésmennyiséget ötvözik a kiváló termésbiztonsággal. Ezt a képességüket új hibridjeink a NÉBIH regisztrációs kísérleteiben, a régebbiek pedig üzemi körülmények között is évről évre bizonyítják.

A SAATEN-UNION lépést tart a napraforgó-vetőmag piacán megjelenő elvárásokkal, ennek megfelelően portfóliója az igények széles körét lefedi. Valamennyi gyomirtási rendszerhez kínálunk vetőmagot, választékunk a linolsavas hibridek mellett magas olajsavas hibrideket is tartalmaz. Korai érésű napraforgóink biztonsággal betakaríthatók deszikkálás nélkül is.

Az alacsonyabb költségszinten elérhető nagyobb termés és termésbiztonság üzemi szinten szélesebb faj- és fajtaválasztékot kíván, aminek a jelentőségével a SAATEN-UNION tisztában van. Meggyőződésünk, hogy a szója, a tavaszi árpa, a zab, a száraz borsó vagy éppen a köztes növények nemesítésére fordított erőforrások is hozzájárulnak a változatos és egészséges, a környezetünkkel összhangban végzett növénytermesztés kialakításához.

SAATEN UNION Tavaszi fajtakinalat 2021 cimoldal 500px 1

A tavaszi fajtakatalógus letölthető a képre kattintva

Kínálatunkat áttekintve Ön is biztosan megtalálja azokat a fajtákat és hibrideket, melyekkel a termesztési adottságait leginkább ki tudja használni.

 

SU 2020 jubileumi logo webre minBlum Zoltán
ügyvezető
SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu

 

 

 

 

Címkék: napraforgó, szója, kukorica, vetőmag, árpa, SAATEN-UNION, zab, borsó, katalógus, tavaszi
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Egy hihetetlenül tragikus év a mezőgazdaságban – Interjú Raskó ...

A szakember szerint a mezőgazdasági termelésnek igenis van jövője, tisztességesen meg lehet belőle élni, de nem a ...