A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis

Al Banóval támad az Antonio Carraro Bolognában

Hírek - 2018.10.31

Az olasz Antonio Carraro cég gőzerővel készül a november második hetében tartandó bolognai EIMA mezőgazdasági szakkiállításra. A látványos stand ma már kevés a feltűnéshez, a traktorgyártó ezért egy igazi nagyágyúval, az énekes Al Banóval akarja magához csábítgatni a látogatókat.

Al Banóval támad az Antonio Carraro Bolognában


Legnagyobb slágerében a boldogságról (Felicitá) énekel az egykori házaspár, Al Bano és Romina Power, és boldog lehet az Antonio Carraro is, amelynek a nemzetközi popsztárrá vált férj 1964 óta hűséges vásárlója.

https://www.youtube.com/watch?v=t6geiHUMF0I

Albano Carrisi (művésznevén Al Bano) ezért maga is ott lesz a bolognai EIMA szakkiállításon, hogy minél több érdeklődőt vonzzon az ültetvénytraktorairól ismert gyártócéghez.

Al Bano

Az Antonio Carraro számos fejlesztéssel készül a rendezvényre, a legfontosabb újítások pedig az R sorozatú erőgépekhez kapcsolódnak. Ezek egyik példánya gumihevederes járószerkezettel is fel lesz szerelve a vásáron. Összes 7 darab traktort állítanak ki a látványos standon, mindegyik 98 LE-s Kubota motort hordoz majd a burkolata alatt. Fontos innováció a már korábban bemutatott Actio torziós, csavarodni képes alváz is, amelyre többféle felépítmény kerül a minél nagyobb stabilitás, vonóerő és kezelői komfort érdekében.

A TGF 10900 R modellnél a motorháztetőt könnyedén meg lehet „paskolni”, hiszen mindössze 1125 mm-re helyezkedik el a talajfelszíntől, ami ebben a kategóriában a legalacsonyabb értéknek számít. Természetesen ebben a traktorban is négyhengeres, 16 szelepes, 98 lóerős Kubota motor található, amely a Stage 3B emissziós normákat elégíti ki. Az átvitelről 16/16-os váltó gondoskodik. A traktor tömege még védőfülkével is alig haladja meg a 2400 kilót, és ugyanekkora (vagyis 2400 kg) az emelési kapacitása is.

Az olaszországi EIMA mezőgazdasági szakkiállítást 2018. november 7–11. között rendezik meg Bolognában. Az 1969-ben életre hívott vásárt ma már kétévente tartják meg, mégpedig páros esztendőkben, míg a páratlanokban a hannoveri Agritechnica várja a látogatókat. Bolognába 150 országból várnak érdeklődőket, 2016-ban bő 280 ezren tekintették meg a gépújdonságokat, amelyeket a 40 országból érkezett kiállítók mutattak be.Szerző: AgrárUnió

Címkék: traktor, kiállítás, mezőgépgyártás, EIMA, Bologna, Antonio Carraro