TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 63.738,05 Ft (tonna)
Napraforgómag: 139.787,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.469,20 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.667,06 Ft (tonna)
Repcemag: 154.021,93 Ft (tonna)
Full-fat szója: 209.053,63 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 645 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,83000
USD: 367,33000
CHF: 405,35000
GBP: 462,58000
Hirdetés
MAGTÁRBAN A STEYREK

MAGTÁRBAN A STEYREK

Traktorok - 2017.02.27

A tavalyi év végétől kezdődően a Magtár Kft. a STEYR traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal és ezáltal teljes terméktámogatással rendelkező hazai forgalmazója, tudtuk meg azon a sajtótájékoztatón, amelynek az AGROmashEXPO adott otthont.


Az eseményen jelen volt Harald Boitllehner, a CNH cégcsoport Kelet-Európáért, a balkáni országokért és Ukrajnáért felelős régiós vezetője is. A régióvezető beszédében elmondta, nagy örömére szolgál, hogy immár partnereik között köszönthetik a Magtár Kft.-t is. Mint azt hangsúlyozta, a STEYR prémiummárka, így az ügyfeleknek is prémiumminőségű szolgáltatást kell kapniuk, ezt a célkitűzést pedig véleménye szerint a magyar forgalmazó sikerrel tudja teljesíteni. A jelenlévők megtudhatták azt is, hogy a STEYR modellek 55 LE-től 300 LE teljesítményig elérhetőek, közöttük a legújabb szériák is megtalálhatóak. A traktorokat 130 LE-től 300 LE-ig a gyártó saját fejlesztésű CVT fokozatmentes váltóival szerelte fel, amelyek a gazdák számára lehetővé teszik, hogy a szántóföldi munkaműveleteket a legoptimálisabb motorfordulattal és munkasebességgel tudják elvégezni. A Magtár Kft. képviseletében Kövesdi Sándor értékesítési vezető tért ki arra, hogy számukra nagy lehetőséget, de ezzel együtt nagy felelősséget is jelenet, hogy a márka kizárólagos gyári képviselete lettek. Annak érdekében, hogy eleget tegyenek az elvárt színvonalnak, számos intézkedést hoztak, például a jövőben tovább bővítik az értékesítési hálózatot, amelynek hatására még hatékonyabban tudják kiszolgálni a dunántúli partnerek igényeit. Szintén e cél elérése érdekében új telephelyet is kialakítanak a régióban.

Az immár idehaza is megtalálható legújabb gépcsaládot Pillmann Péter, a Magtár Kft. termékfelelőse ismertette meg 
a szaksajtó képviselőivel. A STEYR Kompakt S és a STEYR Kompakt Ecotech típust az állattartó telepek, szőlő- és gyümölcsültetvények egyszerű és megbízható traktoraként jellemezte a termékfelelős. Az 58 LE-től 114 LE-ig elérhető gépek pedig már szántóföldi munkákra is tökéletesen alkalmazhatóak. Mint azt Pillmann Pétertől megtudhattuk, a Profi széria a precíziós gazdálkodás egyik alaptraktora lehet, amely CVT váltóval, 125 LE-től egészen 155 LE-ig elérhető az érdeklődők számára. A 300 LE-s, CVT hajtóművel ellátott STEYR Terrus pedig akár a nagy gazdaságok számára is kiváló választás lehet. Aki azonban a Terrusban gondolkodik, annak jelenleg megközelítőleg három hónapos várakozási idővel kell kalkulálnia, bár, mint azt a termékfelelős hangsúlyozta, ez az idő várhatóan a jövőben csökkenni fog.




Szerző: AgrárUnió

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Friss alapanyagok, friss gondolatok

Friss gondolatokat, új készítményeket, gyakorlatias megoldásokat ajánlott a zöldségtermelő kertészek ...