Könnyebb, stabilabb henger került az SMS kínálatába

2022.09.22

A termékpaletta folyamatos bővítése révén immár 10-féle Teran henger szerepel a cseh SMS kínálatában. A népszerű Cambridge hengereik ezáltal a 3–16,2 méteres tartományt fedik le.

Könnyebb, stabilabb henger került az SMS kínálatába


A Cambridge hengerek alkalmazása széles körben elterjedt a magyar gazdák körében is. Nem csoda, hiszen ezek erős rögtörő és kiváló tömörítő hatást biztosítanak, így a szántások egyenetlenségeinek elmunkálására, illetve a tavaszi vetések után is jól alkalmazhatók.

A Cambridge hengerek rengeteg gyártó kínálatában megtalálhatók, így a cseh SMS palettájáról sem hiányozhatnak. Ők Teran névre keresztelték ezeket, és igyekeztek egyedi, kifinomultabb dizájnt beléjük vinni, megtartva az egyszerűségüket, praktikumukat és könnyű karbantarthatóságukat.

A termékskála folyamatos bővítése révén immár 10-féle Teran henger szerepel a kínálatukban, amelyek 3-tól 16,2 méteres munkaszélességig terjednek. Mindegyik magas minőségű alapanyagokból készül, precízen megmunkálva, kialakítva, így még a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is hosszú élettartammal rendelkeznek.

Az egyik legújabb modell a 12,2 méteres Teran 1220-as henger. Korábban már létezett náluk egy 1220P verzió, amely azonban túl nehézre sikeredett (minimum 180 LE-s traktor igényelt), ezért pár éve levették a palettáról. Egy használható 12 méteres hengerre azonban mindig nagy az igény, ezért a „sima” 1220-ason már csak egy hidraulikakör található, a szállítókereket pedig új pozícióba helyezték, hogy a tömegközéppont a gép közepéhez közel kerüljön, így már egy 130 LE-s traktor is elég a vontatáshoz.


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE