A magyar gazdálkodók szakmai közössége
AgroMashExpo
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény
Corteva 2023 jan TEFLIX

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019

Agromash 2019 - 2019.01.09

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye január 23-26. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és színvonalas szakmai programok 40.000 négyzetméteren. A vonattal érkező látogatóknak pedig 50%-os MÁV kedvezmény!

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019


Társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE

Négy napon keresztül mintegy 350 kiállító mutatja be termékkínálatát az input-gépesítés-logisztika témakörében.

Idén a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének mintegy 75 tagvállalata képviselteti magát 22.000 négyzetméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown segítve ezzel a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról és így a legjobb vásárlási döntést tudják meghozni. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO AgrárgépShow, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

MÁV-START 

Színvonalas szakmai programok

• Rögtön a nyitó napon a G pavilon Fórum Színpadán az Agro Napló szervezésében egy izgalmas banki kerekasztal beszélgetés lesz AGROmashEXPO finanszírozási kerekasztal címmel. Moderátor: Dr. Kapronczai István ny.főigazgató

• Az Agrofórum.hu a kiállítás három napján 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket.

• Az Agroinform.hu online portál szervezésében folytatódik a népszerű online marketing konferencia és PREGA kerekasztal, továbbá 2019-ben először lesz PREGA AgRobot Show a Fórum Színpadon, ahol bemutatkoznak a jelen és jövő szántóföldi drónjai.

• Szintén a nyitó napon, január 23-án az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével konferenciát szervez – A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) – címmel. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

• Idén is lesz a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap Konferenciája, valamint

• a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing− és Média Napja, és Smartfarm Precíziós mezőgazdasági konferencia ismert szakemberekkel.

Részletes program a kiállítás weboldalán!

Termékverseny díjazottjai – hazai és nemzetközi innovációk

A kiállításon bemutatják gépeiket, innovatív megoldásaikat a 2019-es Termékverseny díjazottjai is. Idén rekordszámú, összesen 41 db pályamű érkezett be, a szakemberekből álló zsűri pedig két indulónak ítélte oda a Nagydíjat:

TermékversenyHazai Termékfejlesztési díj - Logisztika Kategóriában:
• Pannon Agroteh Kft. - Környezetkímélő energiatermelés a mai magyar mezőgazdaságban

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában:
• AXIÁL Kft. - CLAAS TUCANO 450 kombájn

A díjazott termékek és cégek listája, valamint a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján!

Bővebb információ a kedvezményes online jegyvásárlásról és az 50%-os vonatjegy kedvezményről a www.agromashexpo.hu oldalon.

Váltsa meg jegyét és találkozzunk 2019. január 23-26. között!


Címkék: AgrárgépShow, Hungexpo, AGROmashEXPO