A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény
Corteva 2023 jan TEFLIX
AgroMashExpo

Ezt várjuk januárban: Case IH Axial Flow kombájnok

Agromash 2019 - 2019.01.08

Maximális teljesítmény, optimális szemveszteség és kiváló szemminőség jellemzi a Case IH Axial Flow kombájnokat, amelyek egyik modelljét az AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállítás zsűrije is díjazta. A 8250-es betakarítógép számos beállítást automatikusan végez el.

Ezt várjuk januárban: Case IH Axial Flow kombájnok


A Case IH új Axial Flow 250-es kombájnsorozata három típussal jelent meg a piacon (7250, 8250, 9250), s közülük a középső, 571 LE-s változatot jutalmazta Gépesítés kategóriában Nemzetközi Termékfejlesztési Díjjal a szakmai zsűri. A több mint 40 éve bevezetett, azóta folyamatosan fejlődő, hatékony egyrotoros csépléstechnológiát most automatizálással ötvözték, amellyel garantált a produktivitás maximalizálása.

Az Agro-Békés Kft. által forgalmazott sorozat legjelentősebb újítása az AFS Harvest Command automatikus kombájnbeállító rendszer, amely a 16 szenzorból érkező információk segítségével számos beállítási lehetőséget elvégez. Az AFS Harvest Command nem helyettesíti a gépkezelőt vagy a döntéseit, azonban képes korrigálni azokat, hogy a kombájn a maximális teljesítményt nyújtsa optimális szemveszteség és a lehető legjobb szemminőség mellett.

Az AFS Harvest Command öt fő kombájnparamétert tud kezelni, így mindössze a cséplőhézag beállításához és a magtartály-ürítés elvégzéséhez elengedhetetlen a gépkezelő. Az új Axial Flow 250 magyarországi bemutatkozása 2018 telén történt meg, míg a nagyközönség a januári szakrendezvényen láthatja majd a gépeket a Hungexpo vásárközpontban (a kombájnok ugyanakkor már most előrendelhetők a forgalmazónál).

A 2019. január 23–26. között sorra kerülő AGROmashEXPO–AgrárgépShow szakkiállítás kapcsán ezúttal is Hazai és Nemzetközi díjakra lehetett nevezni, mégpedig a Gépesítés, Logisztika, Input kategóriákban. Idén rekordszámú, 41 db pályamű érkezett be, a zsűri kétfordulós értékelést követően döntött a díjazottakról.


Címkék: betakarítás, precíziós gazdálkodás, kombájn, automatizálás, Case IH, Agro-Békés Kft.