A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva 2023 jan TEFLIX
AgroMashExpo
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019

Agromash 2019 - 2018.12.04

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye 2019-ben január 23-26. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt.

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019


40.000 négyzetméteren, négy napon keresztül, mintegy 350 kiállító mutatja be termékkínálatát az input-gépesítés-logisztika témakörében. A 2018-ban rekord számú látogatottsággal záruló kiállítás előreláthatólag ismét teltházas lesz.

Váltsa meg előre jegyét online, sorban állás nélkül és kedvezményesen a www.agromashexpo.hu oldalon keresztül!

Piacvezető cégek

A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java megjelenik az AgrárgépShown, segítve ezzel a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

Színvonalas szakmai programok

A rendezvényt számos konferencia, tájékoztató és workshop kíséri, ahol a gazdálkodók az ipar legaktuálisabb kérdéseire kaphatnak válaszokat. Biztosan lesz 2019-ben is Szántóföldi Szakmai Nap a Gabonatermesztők Országos Szövetségének szervezésében, a Magyar Mezőgazdaság szaklap jóvoltából Agrármarketing− és Média Nap, valamint Smart Farm interaktív kerekasztal beszélgetés. Az Agroinform.hu szervezésében folytatódik a népszerű PREGA Kerekasztal és a Mi terem a neten? online marketing konferencia. Az Agrofórum.hu pedig a kiállítás négy napja alatt 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket a Fórumszínpadon.

Nyitvatartás:
2019. január 23-25. 9.00-18.00
2019. január 26. 9.00-17.00

Bővebb információ, részletes program: www.agromashexpo.hu

Jegyvásárlás: http://agromashexpo.hu/hu/jegyvasarlas

Most induló Facebook oldalunkon is rendszeresen beszámolunk a jövő évi kiállításon várható programokról, kiállítókról és az ágazat híreiről. Érdemes követni minket! https://www.facebook.com/agromashexpo/ 

 

agromash2012 logo enagrargepshow logo piktogrammal

 

 

 


Címkék: AgrárgépShow, AGROmashEXPO