TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 69.094,72 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 61.647,58 Ft (tonna)
Napraforgómag: 135.244,11 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 62.359,11 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 51.815,37 Ft (tonna)
Repcemag: 162.038,58 Ft (tonna)
Full-fat szója: 231.530,42 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 686 Ft
Benzin ára: 662 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 383,69000
USD: 358,72000
CHF: 399,78000
GBP: 443,70000
Hirdetés
Elemi erő a kertvárosban – Már most készüljünk a tavaszra a legjobb kerti szerszámokkal

Elemi erő a kertvárosban – Már most készüljünk a tavaszra a legjobb kerti szerszámokkal

Kertészet - 2017.03.21

Januárban mutatta be új, kompakt akkumulátoros kéziszerszámait a STIHL, ezzel Magyarországra is megérkezett a kertgondozás új dimenziója. A könnyű és csendes eszközökkel már nem álom többé a kertészkedés a délutáni szieszta idején és a jó szomszédság megőrzése.

A több mint 25 éve Magyarországon működő Andreas STIHL Kft. megalakulása óta a profi fogyasztók igényeit kívánta kiszolgálni. Ikonikus termékén, a STIHL láncfűrészen túl slágertermékei a fűnyírók, fűkaszák és sövénynyírók. A fogyasztóktól érkező fokozott igény alapján azonban a vállalat vezetése úgy döntött: az otthoni felhasználókat megcélozva bevezetik COMPACT akkumulátoros rendszert is. 
A növekvő kereslet elsődleges oka, hogy a saját kertet is rendben kell tartani. Ezt könnyítik meg a vállalat kéziszerszámai.

Csendes erő, kedvező ár

A STIHL most négy eszközzel és az ezekhez tartozó kiegészítőkkel bővíti széles termékskáláját. A méretbeli változás azonban nem jelent gyengébb minőséget: továbbra is garantált a prémiumminőség és a könnyű használhatóság. A kéziszerszámok így valóban ideálisak mind a sűrűn lakott városi területek kertjeihez, mind pedig a hobbikertészek számára.

A STIHL COMPACT akkumulátoros rendszereinek minden eszköze csendes, ugyanakkor rendkívül hatékony és kedvező árfekvésű, így maximálisan kiszolgálják a kerttulajdonosok igényeit. Most már akkor is van lehetőség a munkára, ha a vasárnapi szieszta idején támad kedvünk kertészkedni.

Professzionalitás a kiskertben

A kivételesen könnyű, kompakt akkumulátoros fűrészben a STIHL legendás láncfűrésze találkozik a modern akkumulátortechnológiával. A fűrész gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel lett szerelve, az 1/4” PM3 fűrészlánc pedig a szép vágási felületet és a jó vágásteljesítményt szavatolja. Az eszköz használata során más láncfűrésszel ellentétben hallásvédő viselésére sincs is szükség. A fűrész könnyű, mégis erőteljes, segítségével még az erős ágak és cserjék, valamint a fa építőanyagok is könnyedén vághatóak. A STIHL állítókerékkel feszíthető fűrészláncai különösen precízen dolgoznak és könnyedén haladnak a fában.

Nem lehet elmenni szó nélkül az akkumulátoros sövénynyíró mellett sem, mely nagyon jó vágásteljesítményű. Kis tömegű, könnyedén mozgatható, és minimális zajt kelt. Az akkumulátoros sövénynyíró kétoldalas, innovatív késrendszere a pengék közé tereli az ágakat, így segítségével a sövény igény szerint alakítható.

Tökéletes pázsit egyszerűen

A végeláthatatlan gereblyézések, járdaseprések ideje lejárt, hiszen a STIHL COMPACT lombfúvója könnyedén eltávolítja a növényi maradványokat és egyéb szennyeződéseket. Rendkívül könnyű, jól manőverezhető, kiváló súlyelosztású és persze csendes. Csövének hossza három fokozatban állítható a testméret és a felhasználási terület nagyságának függvényében. Az idei évtől a mi kertünk válhat a legzöldebbé, hiszen STIHL COMPACT akkumulátoros szegélynyírója lendületes és precíz munkavégzést tesz lehetővé, kis tömegének köszönhetően pedig egyszerűen használható. A halk, jó súlyelosztású eszköz a teleszkópos szárral és az állítható fogantyúval könnyen testre szabható, kiváló a teljesítménye, a damilcseréje pedig néhány mozdulattal végrehajtható.

A COMPACT termékcsalád gépeihez AK 10-es és AK 20-as lítitium-ion akkumulátorok tartoznak, amelyek LED-es töltésjelzővel rendelkeznek. A hozzájuk illő AL 101 univerzális töltőkészülék a COMPACT rendszer minden tagját kiszolgálja, így négy eszközt tudunk energiával ellátni. LED-állapotjelző és tépőzáras kábelrögzítő tartozik hozzá, az egyszerű tárolás érdekében falra akasztható.

Néhány hónap, s beköszönt a tavasz és az első kertészkedés ideje is, amikor mindenki igyekszik rendbe tenni saját kertjét. A STIHL új, kompakt eszközeivel valóban öröm és gyerekjáték lesz a kerti munkák elvégzése.

A STIHL Magyarországon

Az 1991-ben alapított Andreas STIHL Kft. az első kelet-európai társaságként alakult meg az anyacég kereskedelmi leányvállalatai közül. A cég hamar a STIHL Csoport eredményes részévé vált: ötéves működés után elérte az egymilliárd forintos forgalmat, ezen mutatója 2015-ben már meghaladta a 6 milliárdot, eredménye pedig több mint 500 millió forint volt. A vállalat sikerességének egyik kulcsa 
az egyedülálló kereskedelmi struktúra: a STIHL kizárólag dedikált szakkereskedői hálózaton keresztül értékesít. Az eredményesség titka emellett a kiváló minőségű termékekben, a piaci jelenlét magas színvonalú biztosításában rejlik, valamint 
a hosszú távú, korrekt partneri kapcsolatban a vásárlókkal.

2016-ban a STIHL is megkezdte webes értékesítését, ám az eszközök továbbra is kizárólag a szakkereskedésekben vehetők át, ezzel garantálva a személyes tanácsadást és a rendeltetésszerű üzembe helyezést.

stihl.hu

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Aratás, 2023

A gabonapiacon a helyzet bizonytalan, a minőségi terménynek viszont mindig lesz gazdája