Savanyúság, az egészség forrása
Garzó Galatea sokat tanult, és tudását a cégében sem fél használni.
„Mindig is az volt a vágyam, hogy saját szakmámban, élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnökként helyezkedjem el.
Az egyetemen töltött évek alatt a marketing, illetve az értékesítés is közel került hozzám.
Most pedig a savanyítóüzem vezetőjeként lehetőségem nyílt mindhárom területen kipróbálni magam.”
Garzó Galateával, a Vegi Pont Kft. tulajdonosával, értékesítési menedzserével és korántsem utolsósorban élelmiszer-biztonsági és minőség-ellenőrzési mérnökével beszélgettünk.
Akik azt hiszik, hogy a hangzatos beosztások mögött egy javakorabeli hölgy áll, tévednek, Galatea ugyanis a húszas évei közepén jár. Mégis elsőként általában nem a feladatairól, hanem szokatlan csengésű nevéről szokták őt faggatni. „Amikor bemutatkozom, megszokott, hogy felkapják az emberek a fejüket a Galatea név hallatán. Különös magyarázata nincs, hogy ezt a nevet viselem, görög felmenőkkel nem rendelkezem, egyszerűen a szüleimnek nagyon tetszett a név, így ezt választották nekem. Két testvérem keresztneve szintén g-vel kezdődik, de az övék a magyar fülnek megszokott hangzásúak, a nővérem Gabriella, a bátyám pedig Gergely.”
Tisztelt Látogatónk!
A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!
Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.
Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!
Tags: egészség, savanyúság, savanyítóüzem