savanyúság

Savanyúság, az egészség forrása

Garzó Galatea sokat tanult, és tudását a cégében sem fél használni.
„Mindig is az volt a vágyam, hogy saját szakmámban, élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnökként helyezkedjem el. 
Az egyetemen töltött évek alatt a marketing, illetve az értékesítés is közel került hozzám.

Most pedig a savanyítóüzem vezetőjeként lehetőségem nyílt mindhárom területen kipróbálni magam.”

Garzó GalateaGarzó Galateával, a Vegi Pont Kft. tulajdonosával, értékesítési menedzserével és korántsem utolsósorban élelmiszer-biztonsági és minőség-ellenőrzési mérnökével beszélgettünk.

Akik azt hiszik, hogy a hangzatos beosztások mögött egy javakorabeli hölgy áll, tévednek, Galatea ugyanis a húszas évei közepén jár. Mégis elsőként általában nem a feladatairól, hanem szokatlan csengésű nevéről szokták őt faggatni. „Amikor bemutatkozom, megszokott, hogy felkapják az emberek a fejüket 
a Galatea név hallatán. Különös magyarázata nincs, hogy ezt 
a nevet viselem, görög felmenőkkel nem rendelkezem, egyszerűen a szüleimnek nagyon tetszett a név, így ezt választották nekem. Két testvérem keresztneve szintén g-vel kezdődik, de 
az övék a magyar fülnek megszokott hangzásúak, a nővérem Gabriella, a bátyám pedig Gergely.”

Tisztelt Látogatónk!

A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!

Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.

Belépés

Belépés

Felhasználói név *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!

 

Tags: egészség, savanyúság, savanyítóüzem

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Elfogadom