Hirdetés
AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállítás 2016 – Újdonságok és rekordok 2

AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállítás 2016 – Újdonságok és rekordok 2

Agromash - 2016.03.02

A megszokott, bőséges gép- és inputanyag-kínálat mellett alighanem a váratlanul meleg idő is komoly szerepet játszott abban, hogy nézőcsúcsot döntött idén az AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállítás. A budapesti Hungexpo területén négy nap alatt 45 000 látogató mustrálta végig a 350 kiállító termékeit, s a nagy siker miatt az is elképzelhető, hogy jövőre már ötnaposra bővítik a január végi rendezvényt. Az AgrárUnió a saját standján várta kedves olvasóit, és természetesen arra is időt szakítottunk, hogy megtekintsük partnereink újdonságait. Beszámolónk első része következik.

Tisztelt Látogatónk!

A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!

Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.

Belépés

Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!

Dorker Kft.

Dorker

A bajai cég egy egészen friss újdonságot is kiállított a standján, mégpedig a feltűnő türkizszínre festett Nardi eke 3+1 fejes, réselt kormánylemezes változatát. A 100 cm-es ekefejosztással és 82 cm-es gerendamagassággal rendelkező eszközt 120–160 LE-s erőgépekhez ajánlják. Az olasz gyártócéggel – mint Kövesdi László ügyvezetőtől megtudtuk – a hannoveri Agritechnicán vették fel a kapcsolatot, így jutott el hozzánk ez a bemutatódarab, amelynek tudását majd szántóföldi demókon is próbára teszik.
A Dorker valóságos díjesőben részesült az idei kiállításon, hiszen a feketére fújt, limitált példányszámú (és hároméves gyári garanciával is vonzóbbá tett) Deutz-Fahr 7250 TTV Warrior traktoruk Nemzetközi Termékfejlesztési Elismerő Oklevelet kapott, akárcsak a Hardi Commander Twin Force 3300 literes vontatott szántóföldi permetezőgép DynamicFluid4 rendszerrel, valamint a Pronar T028M bálaszállító kocsi. A Deutz-Fahr 6190 Agrotron erőgép CShift váltóval Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjat érdemelt a zsűri döntése szerint. Ez kevesebb mint fél másodperc alatti fokozatváltásra képes, a maximális sebessége 50 km/h, csökkentett motorfordulattal pedig (economy speed) 40 km/h.

Szerző: AgrárUnió

Címkék:
Kiemelt hírek