A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

Teltházas agrárkiállítások – Magyarország agráripari csúcsrendezvénye

Agromash - 2016.01.22

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítások 2016-ban január 27-30. között várják a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 2016-ban is megtelik a teljes Vásárközpont kiállítóval. A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow keretein belül. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Massey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) újdonságait mutatják be, köztük több Hannoverben díjazott gépet.Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Teltházas agrárkiállítások – Magyarország agráripari csúcsrendezvénye


Az agrár-szakkiállításokkal ezúttal is egy időben kerülnek megrendezésre a MAGYAR KERT és a SZŐLÉSZET – PINCÉSZET szakkiállítások.
A MAGYAR KERT tematikája a teljes szakágazatot lefedi: a kertek, parkok, kommunális zöld területek tervezéséhez, fenntartásához, megmunkálásához szükséges eszközök és technológiák teljes palettája bemutatkozik majd HUNGEXPO 17-es pavilonjában.
A SZŐLÉSZET - PINCÉSZET szakkiállításon pedig megjelenik majd minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, sőt az elmúlt évektől már a pálinkakészítéshez használható eszközök gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cégek is szép számmal vesznek részt a rendezvényen. A kiállítás helyszíne ezúttal is a Budapesti Vásárközpont 18-as pavilonja lesz.

A kiállításokat szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások kísérik, melyek választ adhatnak az ágazatot érintő aktuális kérdésekre, problémákra.

A 2016-ra ismételten kiírásra került a HAZAI és NEMZETKÖZI TERMÉKFEJLESTÉSI DÍJ pályázata, melyre a kiállítók november végéig adhatták be pályázati anyagaikat. A szakemberekből álló zsűri január elején dönt a díjak odaítéléséről, melyeket az ünnepélyes megnyitó keretében adnak majd át a nyertes cégeknek.

Minden adott tehát ahhoz, hogy 2016-ban is sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat: 9 pavilonban, összesen 38.000 négyzetméteren, vagyis a Budapesti Vásárközpont teljes területén találnak majd érdekes és szakmailag hasznos programot, újdonságot az érdeklődők.

Egy nap erre nem is elég! A 4 kiállítás együttesen annyi kiállítót és szakmai eseményt sorakoztat fel, hogy szinte lehetetlen egy nap alatt mindent megnézni, az eltervezett szakmai találkozókat rohanás nélkül lebonyolítani. A sikeres üzletkötések és a tartalmas szakmai tapasztalatok szerzése érdekében 2016-ban 2 napos belépőjegyet is kínálunk látogatóinknak, melyet sorban állás nélkül, elővételben megvehetnek a kiállítás honlapján.


Címkék: