Új, univerzális traktorcsalád a Deutz-Fahrtól

2022.08.09

A német Deutz-Fahr az egyszerűségre és tökéletességre törekszik az új, 6C traktorszériája révén. A négyhengeres motorral hajtott, háromféle sebességváltóval felszerelhető erőgépcsalád három modellt foglal magában.

Új, univerzális traktorcsalád a Deutz-Fahrtól


A 6C sorozat szíve a 3,6 literes Deutz motor, amely immár a legmagasabb, Stage V emissziós előírásokat is teljesíti. A három modell (6115 C, 6125 C és 6135 C) sorrendben 120, 129, illetve 136 LE teljesítményűek, ám ezek a boost révén további 6-7 lóerővel megnövelhetők. A két legnagyobb verzió rugózott első híddal és mechanikusan rugózott kabinnal rendelkezik.

Deutz Fahr 3

Az új fejlesztésű, középkategóriás, univerzális traktorok PowerShift, RVshift és TTV váltókkal egyaránt kérhetők, valamint számos opcionális kiegészítővel, így a gazdák az egyedi igényeikre szabhatják őket. Az alapváltozat a 3 fokozatú Powershift sebességváltó, amely 5 sebességfokozattal és akár 4 sebességtartománnyal rendelkezik. A vadonatúj RVshift sebességváltó a teljes Powershift koncepción alapul, és 20 előre-, illetve 16 hátrameneti sebességfokozatot kínál Automata Powershift funkcióval (APS). A legmagasabb felszereltségi szintként a TTV sebességváltó is elérhető, amely végtelenül sokféle áttételt kínál 0,02 és 50 km/h között.

Deutz Fahr 2

A kompakt méretű erőgépek az új, 4 oszlopos TopVision fülkéknek köszönhetően a legjobb kilátást biztosítják, valamint lenyűgöző hidraulikaolaj-árammal (90–120 l/perc) rendelkeznek a homlokrakodóval és a munkaeszközökkel elérhető legnagyobb teljesítmény érdekében – olvasható a magyarországi forgalmazó, idén 30 éves Dorker Kft. ismertetőjében.

A traktorok hátsó emelési kapacitása 7 tonna, és a sebességváltótól függően akár 4 TLT-fordulatszámmal is rendelkeznek. Az első függesztőmű 3 tonna teherbírású, és a gép 1000 f/perces első TLT-vel is felszerelhető. Az éjszakai munkavégzés biztonságát az akár 16 LED munkalámpa és a LED menetfény garantálja.

 


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE