New Holland munkagépeket gyárt a Maschio Gaspardo

2020.11.03

Az olasz gyökerekkel rendelkező CNH Industrial egyik mezőgazdasági márkája, a New Holland a szintén olasz Maschio Gaspardo céggel lép partnerségre. Utóbbi rövidtárcsákat és altalajlazítókat készít majd, amelyek New Holland munkagépekként kerülnek piacra.

New Holland munkagépeket gyárt a Maschio Gaspardo


A Maschio Gaspardo SDM és SDH kompakt tárcsákat, valamint SUM és SUH lazítókat gyárt a New Holland részére, és azok a kék-sárga márka forgalmazói hálózatában lesznek elérhetők a következő évtől kezdve. A korábban főleg traktorairól és kombájnjairól ismert New Holland 2016 óta egyre nagyobb hangsúllyal van jelen a munkagépek piacán, az anyacég CNH Industrial akkor vásárolta fel a dán Kongskilde vállalatot. A mostani együttműködéssel az a cél, hogy a kínálatból még hiányzó munkagépekkel bővítsék a palettát.

A Maschio Gaspardo sok évtizedes gyártói tapasztalattal rendelkezik, így a gazdák kiváló minőségű, megbízható és kiforrott termékekhez juthatnak általa. Nincs hír arról, hogy a CNH Industrial az olasz céget is bekebelezné, az együttműködés jelenleg kizárólag az „átmárkázott” rövidtárcsák és lazítók készítésére korlátozódik. Pedig mielőtt a Kongskildét megszerezte, a CNH Industrial éppen a Maschio Gaspardo felvásárlását tervezgette. Az új termékeket első körben 12 európai országban árusítják majd (Magyarország nincs közöttük), és kiválóan illeszkednek a New Holland univerzális, 75–114 LE-s T5 traktorcsaládjától a 300 LE-s T7 nagytraktorokig terjedően egyaránt.


    


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE