Időpont: 2020. február 18–19.
Helyszín: Aquaworld Hotel Resort, Budapest

Nézd friss szemmel, hogyan tudsz többet kihozni kevesebből!
Az igazi, téli konferenciaszezonban megvalósuló esemény kiváló alkalom arra, hogy a most még zajló 2019-es gazdasági évet összegezzük, értékeljük és megosszuk a tapasztalatokat.

Mi az, ami változatlan 2020-ban is az ország legismertebb agrárkonferenciájában?

• Középpontban a szakma: közel 100 gyakorlati tapasztalatokat átadó előadás felkészült szakemberektől, akik évek óta foglalkoznak a precíziós gazdálkodással. Sőt, az előadások előkészítésében a PREGA Szekció Szervező Bizottságának tagjai is aktív szerepet vállalnak. A népszerű gazdálkodói kerekasztalok is folytatódnak a friss tapasztalatok megvitatásával.

• Networking: egyedülálló kapcsolatépítési lehetőség a precíziósan már gazdálkodókkal, érdeklődő agrárvállalkozókkal, szolgáltatókkal – mi segítünk, hogy a konferencián a spontán kapcsolatteremtési lehetőségeken túl minél több új szakmabelivel ismerkedjen meg. A 2019-re már 1000 fős létszámot meghaladó közönség várhatóan tovább növekszik a következő alkalommal.

• Élmény: Közép-Európa egyik legnagyobb wellnesskomplexumában található az exkluzív konferenciahelyszín, amely könnyen megközelíthető az ország bármely pontjáról.

Mivel újul meg a hatodik PREGA Konferencia?

• Növényspecifikus a szántóföldi szekció felosztása: kukorica, napraforgó, kalászos, szója, repce – ezen belül is munkaműveletek szerinti tematika: talajinformációk, vetés, növényvédelem, betakarítás.

 Meghívjuk a Digitális Agrár Stratégia projektek résztvevőit tapasztalataiknak, eredményeiknek bemutatására.

• Generation NeXt! extra kedvezmények, hogy a 30 év alatti fiatal gazda és még oktatásban részt vevő generáció is a korábbinál nagyobb számban vegyen részt.

 

Mint hírül adtuk, 2021-ben a PREGA Konferencia mellett Magyarországon rendezzük meg az Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciát is. Ez egyúttal visszajelzés  arról is, hogy a PREGA-n részt vevő nemzetközi szaktekintélyek megismerték az aktív hazai precíziós gazdálkodást és a digitális agrárium köré épülő szakmai közösséget, valamint a konferenciaszervezés magas színvonalát.