EGYÜTT AZ ÉLELMISZERIPARÉRT”: megoldások a munkaerő-megtartásra

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a hatékonyabb munkaerőpiaci pozíció elérését segítő konferenciát rendez 2019. november 26-án Budaörsön, az „EGYÜTT AZ ÉLELMISZERIPARÉRT” programsorozat részeként.

 

Rendezvény helyszíne: Holiday Inn Budapest-Budaörs 2040 Budaörs, Rubik Ernő utca 2.
Rendezvény időpontja: 2019. november 26. (kedd) 09.30-tól 14.00-ig

Az igazgatóság eltökélt szándéka, hogy az élelmiszeripari vállalkozások számára olyan kézzelfogható segítséget nyújtson a munkaerőhiányból fakadó problémákra, amelyek által javítható a szervezet munkaerő-megtartó képessége, a dolgozói motiváció és javul a vállalkozás munkaerőpiaci megítélése. Ennek érdekében a konferencián az alábbi témák lesznek fókuszban.

„Business Coaching - A vezetőfejlesztés kulcsszereplője”

Amikor a vállalatok küzdenek a digitalizáció, az automatizálás, a munkaerőhiány és az állandó változások világában, a versenyképesség – sőt, valójában a túlélés – szempontjából is alapvető fontosságú egy olyan kultúra megteremtése, amelyben az emberek tudnak egymással kommunikálni, csapatban működni, képesek kreatívan gondolkodni, ahol az empátia, az alkalmazkodóképesség mindenkinek alapvető készségévé válik. De mindezek megteremtése és működtetése kinek a feladata, kinek a felelőssége?

 

Elsősorban természetesen a vezetőké! Ezért kell a vezetőket és a cégeket golyóállóvá tenni egy olyan nehezen kiszámítható, gyorsan változó környezetben, ahol nem tudható biztosan, hogy másnap mire ébredünk fel. Ebben pedig a vezető a segítséget, a támogatást, a fejlesztést a business coachtól kapja.

Helyszín: Budaörsön
2019. November 26., Kedd
2019. November 26., Kedd

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Elfogadom