MÚLT – JELEN - JÖVŐ XXV. Jubileumi Búzatanácskozás

Program:

09.00-9.30      Nosztalgia vetítés – fényképek a régebbi tanácskozásokról

A tanácskozást megnyitja:

09.30     Dr. Pepó Péter egyetemi tanár, intézetigazgató

A tanácskozás előadásai:

09.40     Dr. Gyuricza Csaba főigazgató, egyetemi tanár

                Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Gödöllő

                Versenyképes mezőgazdaság a magyar föld jövőjéért

10.00     Dr. Lakatos Zoltán elnök-vezérigazgató

                Hajdú Gabona Zrt., Debrecen

                A hazai malomipar helyzete és jövőképe

10.15     Petőházi Tamás elnök

                Gabonatermesztők Országos Szövetsége, Budapest

                A hazai gabonavertikum nemzetközi versenyképessége

10.30     Dr. Pepó Péter egyetemi tanár, intézetigazgató

                DE MÉK Növénytudományi Intézet

                A magyar búzatermesztés technológiai fejlődése a múltban, jelenben és jövőben

10.45     Dr. Rátonyi Tamás egyetemi docens

                DE MÉK Földhasznosítási, Műszaki és Területfejlesztési Intézet

                Precíziós technológiák tudományos alapjai

10.55     Utazás Látóképre

                Gyakorlati bemutató (Látókép)

Őszi búza kísérletek:

Növényvédelmi technológia kísérletek

Növényvédő cégek képviselői

Egyéb őszi búza kísérletek:

  • fajtatesztelési kísérletek
  • vetésváltási kísérletek
  • trágyázási kísérletek
  • öntözési kísérletek
  • egyéb tartamkísérletek

13.30  Állófogadás

             Jubileumi TORTA + TOMBOLA

 

A sorompó a tanácskozás ideje alatt felnyitásra kerül, így a parkolás DÍJTALAN.

Hely Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar 4032 Debrecen, Böszörményi út 138. II
2018. Május 29. , Kedd 9:30
2018. Május 29. , Kedd
  • 15
  • 29
  • 33
  • 35
  • 39
  • 4
  • 40
  • 5
  • LAT-logo
  • amazone
  • benedeczki
  • cont-eco
  • dupont
  • gepkozvetito_logo
  • stihl_logo

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Elfogadom