Szervestrágya

„Lombtrágya, pétisó, de legjobb 
a szerves trágya lenne...”

Az ország különböző pontjain élő gazdálkodókat kérdeztünk arról, hogy az általuk művelt talaj megóvása érdekében mi mindent tesznek meg, illetve melyek azok az eszközök, módszerek, készítmények, amelyek igazolták a hozzájuk fűzött elvárásokat.


Réti János (61), a Mezőtárkányi Aranykalász Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató, Értékesítő Szövetkezet növénytermesztési ágazatvezetője.

Réti János

Réti János
ágazatvezető
 

„Heves megyében, Mezőtárkány térségében kilencszáz hektáron gazdálkodunk, klasszikus szövetkezeti formában. A területünk kilencven-kilencvenöt százalékát béreljük, a fennmaradó rész a szövetkezeti tagok tulajdonában van. Hagyományos szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozunk: búza, kukorica, napraforgó, illetve repce szerepel a termelési palettánkon.

Tisztelt Látogatónk!

A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!

Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.

Bejelentkezés

Belépés

Felhasználói név *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!

 

Tags: talaj, trágya

Kapcsolódó cikkek

  • 10
  • 12
  • 15
  • 29
  • 33
  • 35
  • 38
  • 39
  • 4
  • 40
  • 5
  • LAT-logo
  • benedeczki
  • gepkozvetito_logo

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Elfogadom